דרוש מידע " בנק הזמן" שלום חברים, חשבתי על רעיון מסוים, ואני צריך את דעתכם ועזרתכם בנושא:

• הוסף לסימניות
על מושג, בנק הזמן, יבטח כבר שמעתם,
וכאן באתר, יש המון בעלי מקצוע,
והאחד צריך את הידע/ סיוע/ התייעצות; של השני,
א"כ, אולי אפשר לתרום את האשכול הזה,
לפתיחת "בנק הזמן"
כלומר, במקום שכל אחד מאיתנו,
יחפש קליינט/ בעל מקצוע,
ויווצר לו ביס בארנק/ בראש,
נירתם כאן, כל אחד לצורך של השני,
ועי"כ נחסוך הרבה כסף, וכאבי ראש,
לדוג' אם אני צריך עכשיו הקלטת שיר באולפן, -אני משאיר תגובה באשכול,
ומי שמעוניין, אני מחזיר לו לדוג': עיצוב גרפי, בתור תשלום, וכן הלאה,
אשמח לתגובות, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
על מושג, בנק הזמן, יבטח כבר שמעתם,
וכאן באתר, יש המון בעלי מקצוע,
והאחד צריך את הידע/ סיוע/ התייעצות; של השני,
א"כ, אולי אפשר לתרום את האשכול הזה,
לפתיחת "בנק הזמן"
כלומר, במקום שכל אחד מאיתנו,
יחפש קליינט/ בעל מקצוע,
ויווצר לו ביס בארנק/ בראש,
נירתם כאן, כל אחד לצורך של השני,
ועי"כ נחסוך הרבה כסף, וכאבי ראש,
לדוג' אם אני צריך עכשיו הקלטת שיר באולפן, -אני משאיר תגובה באשכול,
ומי שמעוניין, אני מחזיר לו לדוג': עיצוב גרפי, בתור תשלום, וכן הלאה,
אשמח לתגובות, תודה רבה!
רעיון חמוד
הבעיה בזה היא שדבר ראשון לך תמצא את מי שצריך את אותו דבר שאתה מוכר
ושהזמן שלו שווה כמו שלך
כדי לפתור את זה
המציאו רעיון גאוני
קוראים לו כסף

• הוסף לסימניות
בנק הזמן הוא מיזם מצויין ומבורך, אבל הוא דורש ניהול ובקרה מקצועיים.
נראה לי מסורבל לבצע את זה מעל גבי הפורום אלאמ"כ יש לך משאבים ליצור מערכת שתנהל את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה