דרוש מידע בנק הפועלים - קוד סודי והפעלת כרטיס.

• הוסף לסימניות
יש משהו... למרות שלא בטוח שיש בנק שכן אפשר לתקשר איתו.

ניסיתם להתקשר לבנק? לנציג שירות?
נציגים לא עונים בלי קוד...
הפיתרון הפשוט הוא לעבור מפועלים לבנק אחר
אין עם מי לדבר שם מנסיון,אין אפשרות לתקשר איתם :sneaky:
רעיון...

• הוסף לסימניות
הפיתרון הפשוט הוא לעבור מפועלים לבנק אחר
אין עם מי לדבר שם מנסיון,אין אפשרות לתקשר איתם :sneaky:
הייתי בכמה בנקים, דווקא בפועלים הכי נח לי.. לבינתיים. אני כבר כמה שנים אצלם ואף פעם לא הייתה לי בעיה, כמעט ולא יוצא לי להיות בסניף.

רק בשביל כרטיס??

אגב, יש באתר אפשרות להשאיר הודעה לבנקאי, חוזרים אליך יחסית מהר.

• הוסף לסימניות
רק בשביל כרטיס??

אגב, יש באתר אפשרות להשאיר הודעה לבנקאי, חוזרים אליך יחסית מהר.
לא רק הכרטיס עד שמגיעים אליהם - - -
יצאה לי הנשמה כמעט...;)
עכשיו חזרתי משם אחרי שחיכתי שעה בסניף כדי שהם ייזכרו לשלוח לי את הקוד בדואר...:rolleyes::rolleyes:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה למי שכבר יש סיסמה ושכח/רוצה לחדש, ממה שהבנתי מי ששאל לא היה לו סיסמה אף פעם, @שקדי האמנם?
נכון!
אני משתגעת כבר.
אין לי לא סיסמא ולא קוד (כלומר, בזמנו נתנו לי קוד אבל האתר לא זיהה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה