לאאאאאתזכירו לי האם יש כשרות שמכשירה את המניות של בנק הפועלים אם כן איזה?
www.prog.co.il
כמי שנמצא בתחום,פרטים נוספים באתר בנק הפועלים
בנק הפועלים|בנק הפועלים מחלק שוב מניות ללקוחות
בנק הפועלים מחלק שוב מניות ללקוחות, כנסו ובחרו מניות או מענק כספיwww.bankhapoalim.co.il
ועוד שאלה,פרטים נוספים באתר בנק הפועלים
בנק הפועלים|בנק הפועלים מחלק שוב מניות ללקוחות
בנק הפועלים מחלק שוב מניות ללקוחות, כנסו ובחרו מניות או מענק כספיwww.bankhapoalim.co.il
הודעת פרסומת לכולם. הודעה לבחור בין מניה לבין 125 שח. רק לזכאים.ועוד שאלה,
אני רואה את התנאים,
אנחנו לא זכאים.
מצד שני,
קופצת לנו הודעה מהבנק,
יכול להיות שטעו או שקופץ לכולם ואחרי שבוחרים הם בודקים?
אאל"ט דווקא בבנק הפועליםהאם הם מכניסים את המניות לחשבון מסחר בבנק הפועלים דווקא או לאיזה חשבון מסחר שאני רוצה?
אז למה זה שווה הכאב ראש הזה של עוד חשבון מסחר פעיל?אאל"ט דווקא בבנק הפועלים
כי לבנק יש אינטרס אחד - להרוויח עלייך!אז למה זה שווה הכאב ראש הזה של עוד חשבון מסחר פעיל?
איזה כאב ראש?אז למה זה שווה הכאב ראש הזה של עוד חשבון מסחר פעיל?
זה ברור, אבל מה האינטרס שלכם?כי לבנק יש אינטרס אחד - להרוויח עלייך!
לגרום לך קשר לבנקזה ברור, אבל מה האינטרס שלכם?
קופץ לכולם.ועוד שאלה,
אני רואה את התנאים,
אנחנו לא זכאים.
מצד שני,
קופצת לנו הודעה מהבנק,
יכול להיות שטעו או שקופץ לכולם ואחרי שבוחרים הם בודקים?
אני גם רוצהקופץ לכולם.
ולגבי מה שכתבת שאתה לא זכאי:
רוץ לקנות כספית בכמה שקלים, ואחרי ה-4.12 (לפי מה שהם כתבו), תמכור.
איך אני יודע שעוזר? כי יש לי 2 חשבונות, ובשניהם אני לא עונה על שום קריטריון מהרשימה, למעט אחד החשבונות שיש לי שם כספיות... אז כנראה שזה מספיק.
חוץ מזה שצריך יתרה של 1000 או בעו"ש או בפקדונות וכ"וקופץ לכולם.
ולגבי מה שכתבת שאתה לא זכאי:
רוץ לקנות כספית בכמה שקלים, ואחרי ה-4.12 (לפי מה שהם כתבו), תמכור.
איך אני יודע שעוזר? כי יש לי 2 חשבונות, ובשניהם אני לא עונה על שום קריטריון מהרשימה, למעט אחד החשבונות שיש לי שם כספיות... אז כנראה שזה מספיק.
לא כתוב שצריך יתרה של 1000 ש"ח.חוץ מזה שצריך יתרה של 1000 או בעו"ש או בפקדונות וכ"ו
ככה הבנתי מהפקידה
לא כתוב שצריך יתרה של 1000 ש"ח.
מצ"ב לכידת מסך מהאתר
כמובן, ללא אחריות..
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים