דרוש מידע בנק מזרחי טפחות בכללי וסניף גבעת שאול ספציפית

• הוסף לסימניות
איך שירות הפקידים בסניף?
מה רמת שירות הבנק בכללותו?
האם כללית הבנק נוהג לחומרה בחריגות קטנות כמו יום יומיים מינוס מעבר למסגרת וכדומה? איך שירות המוקד הטלפוני? והאפליקציה? נוחות גישה ופעולות בחשבון מרחוק?
כל מידע שלכם יועיל לנו מאוד.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בסניף הזה ומאד מרוצה

שירות מעולה,
האתר גם מעולה
(אודה שאני לא מכירה משהוא אחר)

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בסניף הזה ומאד מרוצה

שירות מעולה,
האתר גם מעולה
(אודה שאני לא מכירה משהוא אחר)
יישר כח. אם יהיו עוד שתיים ממליצים זו כבר תהיה חזקה שהם באמת כאלה ונוכל להיות רגועים ולפתוח שם. האם קיימים כאלו נוספים ביננו?

• הוסף לסימניות
הטלפון מיוחד
למרות שאני לא לקוח אני שומע רק שבחים עליהם כל היום

• הוסף לסימניות
אני לקוח של בנק מזרחי, בעבר הלא רחוק גם בסניף זה - יחס מצויין, הבנה ונעימות
כך גם בטלפון, וגם הפקידים. וגם, באתר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שנים הייתי לקוחה של הסניף בגב"ש. שירות מעולה. גם בטלפון.

• הוסף לסימניות
יישר כח גדול כנראה שבזכותכם אפתח שם חשבון בלנ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה