בנק מרכנתיל ככר אדלר בני ברק - מכירים?

• הוסף לסימניות
או המלצה לבנק אחר באיזור לפתיחת חשבון עו"ש רגיל

מישהו מכיר את הבנק הזה
יש איתו בעיות מיוחדות כלשהן
זה עבור חשבון עו"ש רגיל תשלומים וביצוע רוב הפעולות באמצעות הנט

אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אנשים מאוד נחמדים וקלים

• הוסף לסימניות
מרכנתיל - זה בנק עם תנאים קשים בכללות

• הוסף לסימניות
אני מאד מרוצה
הדבר היחיד שמפריע לי
ש...מלא פעמים שאני מגיעה להפקיד צ'ק, המשוב לא עובד :(

• הוסף לסימניות
תנאים קשים מאיזו בחינה?
גם העמלות גבוהות יותר?
כי אני מעבירה חשבן מבנק הדואר...
כלומר חשבון זכות פשוט

יש לי אופציה מרוחקת יותר בבנק הפועלים
זה שווה יותר?
אני לא מחפשת להיות בחובה
אבל כן רוצה שימוש נורמלי בכרטיס אשראי לא אכפת לי מיידי(בנק הדואר עברו עכשיו מויזה לישראכרט דירקט וזה כרטיס שכמעט אף אחד לא מוכן לקבל בהו"ק ולא עובד עם חו"ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1442358:
תנאים קשים מאיזו בחינה?
גם העמלות גבוהות יותר?
כי אני מעבירה חשבן מבנק הדואר...
כלומר חשבון זכות פשוט

יש לי אופציה מרוחקת יותר בבנק הפועלים
זה שווה יותר?
אני לא מחפשת להיות בחובה
אבל כן רוצה שימוש נורמלי בכרטיס אשראי לא אכפת לי מיידי(בנק הדואר עברו עכשיו מויזה לישראכרט דירקט וזה כרטיס שכמעט אף אחד לא מוכן לקבל בהו"ק ולא עובד עם חו"ל)

1) האשראי שלהם נמוך לבעלי משכורות.
2) הם לוקחים עמלות רצח.
3) אין להם שרות לקוחות מסודר.
4) הפקידים שמה קשוחים בפרט לגבי חרדים, כי הם מהציבור שלנו גם אלו אם הכפות הסרוגות ולכן יכולים לדבר באיזה צורה שירצו (כמעט ואין את זה בשום בנק).
5) הם קשים לבעלי עסקים,(זה שטות להחזיק שם חשבון עסק).
6) אדם שנקלע לתסבוכות כספית הם לא באים לקראתו כמו בבנקים אחרים, ואפי' הפוך.

סתם סיפור על הסניף בבני ברק, יושב לידי אדם ומספר, אמא שלו אשה קצת מבוגרת רצתה באזעקה להיכנס לסניף בככר אדלר, השומר שואל אותה אם היא לקוחה בסניף, היא אמרה שלא, לא נתנו לה להיכנס,

כן, כן, מלחמה צוק איתן, אזעקה, פיצוצים, ולא נתנו לה להיכנס,
יש שם חנות דניאלציק (או משהו כזה), הוא רץ לקרוא לאנשים מבחוץ שיכנסו לחנות שלו)

• הוסף לסימניות
הייתי שם ועזבתי... ב״ה...

• הוסף לסימניות
פועלים או פאג"י

• הוסף לסימניות
ידוע שמרכנתיל מקבלים מדיסקונט את כל המשובים וכספומטים הישנים והעצבים בהתאם

• הוסף לסימניות
פועלים מעולה
ולאברכים לא עולה עמלות.

• הוסף לסימניות
פועלים - מעולה! כמו שאמרו... אין עמלות לאברכים.
במרכנתיל אנחנו עכשיו רק בגלל המשכנתא ומחכים שיעברו חמש שנים ונוכל לעבור לפועלים...
(ההתחייבות במעמד קבלת המשכנתא היא חמש שנים חשבון פעיל והעברת משכורת.)

• הוסף לסימניות
בנק איגוד ברימונים
למעבירי משכורת - ללא עמלות וגם ריבית על הזכות ל3 שנים
בנק קטן, ביתי, מדברים עם פקידים ולא עם קירות,
אתם מוזמנים להתקשר ולהווכח כמה זמן תמתינו עד שירימו לכם, לא תמצאו את זה בבנק אחר
03-5191235

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה