המניות שיתקפו בחשבון כנראה ב19 לחודשאם בחרתי באפשרות המנייה (לא ידעתי את המורכבות ההלכתית) יש לי דרך לחזור? או פיתרון אחר?
נראה לי שרק לחזור בתשובה.יש לי דרך לחזור?
אם מוכרים באותו יום, לא עוברים על חילול שבת, ולא עוברים על איסור ריבית.נראה לי שרק לחזור בתשובה.
נכון להיום, 2 מניות של בנק הפועלים שוות כ-130 ש"ח.התקשרתי לתומי לפועלים בטלפון והתחלתי לשמוע תקליט ומתוך הרגל לחצתי על המקש 2
ולתדהמתי אני שומע שבחרתי בזיכוי של 100 ש''ח
דיברתי עם פקידה והיא ממש מתנצלת אבל אין שום אפשרות לשנות את הבחירה!
וככה בלחיצת מקש אחד נגוזה תקוותי להיות חבר בכיר באגודת בעלי המניות בבנק הפועלים!!
וברצינות האם יש למישהו עצה איך אני משנה את הבחירה??
לא בדיוק, על מניות המתנה יש פטור מעמלות וכו' ל-20 שנה2) אם תוסיף 30 ש"ח מחשבונך, תוכל באמצעות לחיצת כפתור להגשים שוב את התקווה להיות חבר בכיר באגודה...
המניות שיתקפו בחשבון כנראה ב19 לחודש
אם אכן המניות ישתקפו בחשבון ב19 לחודש הנוכחיאם מוכרים באותו יום, לא עוברים על חילול שבת, ולא עוברים על איסור ריבית.
נו נו...לא בדיוק, על מניות המתנה יש פטור מעמלות וכו' ל-20 שנה
לא נראה לי ירידה משמעותיתהאם מחיר המניה לא יירד כשעשרות אחוזים מהמקבלים ימכרו מיד?
הסניף בנתב"ג פתוח בשבת. השם ירחם.רק מרגיע, כפי הידוע לי כל סניפי בנק הפועלים סגורים בשבת. לגבי ריבית אין לי מידע
יש מתירים ויש אוסרים.בלתק
מישהו יכול בבקשה לעשות סיכום מתומצת?
מותר או אסור?
תודה רבה!
אכן באחזקה פחות מיום יש סברה להתיר.אם מוכרים באותו יום, לא עוברים על חילול שבת, ולא עוברים על איסור ריבית.
יש"כיש מתירים ויש אוסרים.
מניות בנק יהודי יש בהם יותר חשש איסור.
לאו דווקאאבל מכיון שמדובר בהשתדלות על רווחים עתידים
אתה יודע כמה מרגיז להחזיק מניה בסך 130 ש"ח - ולראות כל רבעון כמה אגורות יורדות מהחשבון?נו נו...
התקשרתי לתומי לפועלים בטלפון והתחלתי לשמוע תקליט ומתוך הרגל לחצתי על המקש 2
וככה בלחיצת מקש אחד נגוזה תקוותי להיות חבר בכיר באגודת בעלי המניות בבנק הפועלים!!
אולי תעשו החלפות?אם בחרתי באפשרות המנייה (לא ידעתי את המורכבות ההלכתית) יש לי דרך לחזור? או פיתרון אחר?
זה זניח.האם מחיר המניה לא יירד כשעשרות אחוזים מהמקבלים ימכרו מיד?
לא ישלמו דמי אחזקה למשך 20 שנהאתה יודע כמה מרגיז להחזיק מניה בסך 130 ש"ח - ולראות כל רבעון כמה אגורות יורדות מהחשבון?
לא הבנת את ההקשר להודעהלא ישלמו דמי אחזקה למשך 20 שנה
התקשרתי לתומי לפועלים בטלפון והתחלתי לשמוע תקליט ומתוך הרגל לחצתי על המקש 2
נכון להיום, 2 מניות של בנק הפועלים שוות כ-130 ש"ח.
המשמעות:
1) בבחירה שלך הפסדת כ- 30 ש"ח (אינני מכיר דרך לשנות את הבחירה)
2) אם תוסיף 30 ש"ח מחשבונך, תוכל באמצעות לחיצת כפתור להגשים שוב את התקווה להיות חבר בכיר באגודה...
לא בדיוק, על מניות המתנה יש פטור מעמלות וכו' ל-20 שנה
נו נו...
אתה יודע כמה מרגיז להחזיק מניה בסך 130 ש"ח - ולראות כל רבעון כמה אגורות יורדות מהחשבון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים