לא נכוןצריך סמארטפון אישי כי האפליקציה פעילה במכשיר ספציפי שממנו התבצע אימות ע”י שיחת וידאו עם נציג
אלא..לא נכון
אני גם מחכה לתשובהאלא..
לדעתי יש אלטרנטיבה טובה בהרבהשווה לפתוח חשבון בבנק הזה?
גם לי אין סמארטפון,ואני כל פעם צריך לבקש ממנו את המכשיר בשביל להשתמש בחשבון
איזה?יש לפפר הרבה חסרונות בהשוואה לטאצ'ר
אין צ'ק בנקאי או ערבות.איזה?
אלא..
החלפתי 3-4 סמארטפונים מאז שיש לי חשבון שם ולא הין לי בעיות להיכנס לאפליקציה באף אחד מהם.אני גם מחכה לתשובה
כי אני פתחתי דרך סמארטפון של גיסי
ואני כל פעם צריך לבקש ממנו את המכשיר בשביל להשתמש בחשבון
כי זה אותו מס’החלפתי 3-4 סמארטפונים מאז שיש לי חשבון שם ולא הין לי בעיות להיכנס לאפליקציה באף אחד מהם.
לפני כמה חודשים זה כבר נפתח. הם שולחים אפשרות להצטרף אבל זה רק דרך אפליקציה.
מוזר. לא קיבלתי...לפני כמה חודשים זה כבר נפתח. הם שולחים אפשרות להצטרף אבל זה רק דרך אפליקציה.
הם שלחו לי עם הקישור הזה https://www.onezerobank.com/founders?gate=yes-מוזר. לא קיבלתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים