כללי בסגירה ל Export מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
בזמן אחרון שאני עושה Export ל PDF מאינדיזיין יש לי הזארה בסגירה ואחרי זה קופץ החלון הזה, מה זה צריך להיות?
אני גם רואה שאחרי הסגירה, האיכות לא טוב.
תודה

קבצים מצורפים

• דוגמה.jpg
    KB 742.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש כאן מישהו שיכול לעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש שקיפויות שיכולות לעשות בעיות בהדפסה כשאתה סוגר את הPDF בגרסה 6. תנסה לסגור בגרסה פחות מתקדמת ותראה אם הבעיה חוזרת. וחוצמזה אתה סוגר לקובץ קטן. כדאי לסגור לאיכות גבוהה או של דפוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה 23;685531:
יש שקיפויות שיכולות לעשות בעיות בהדפסה כשאתה סוגר את הPDF בגרסה 6. תנסה לסגור בגרסה פחות מתקדמת ותראה אם הבעיה חוזרת. וחוצמזה אתה סוגר לקובץ קטן. כדאי לסגור לאיכות גבוהה או של דפוס.

תודה על ההסבר
ניסיתי בגרסה 4 אז אין אזהרה אבל הקובץ מאוד לא ברור ומטושטש,
מה אני יכולה לעשות שזה ייסגר לי טוב?
מה זאת אומרת אני סוגרת באיכות קטן? לא הבנתי?
תודה

• הוסף לסימניות
יתכן שהסגירה ל-RGB כשהחומר הוא ב-CMYK?
כדאי לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
מה אני צריכה להגדיר בחלון של הצבעים?
תודה

קבצים מצורפים

• 3333.jpg
    KB 446.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה מוגדר אצלך באיכות הכי נמוכה - למעלה - תשנה ל - press Qulity

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה