כללי בסגירה ל pdf מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשאני מייצאת, ההודעה הזאת קופצת, לחצתי ok וזה החסיר לי אלמנטים במסמך.
משהו יודע מה הכוונה ומה אני צריכה לעשות?
(לצורך העניין ייצאתי גם לjpg וזה היה בסדר )

קבצים מצורפים

• בעיה.png
    KB 616.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה!
מי יכול? מי יודע?

• הוסף לסימניות
הוא לא החסיר אלמנטים בגלל ההודעה הזאת.
אם סגרת באיכות Press Quality והוא מחסיר אלמנטים, נסי להדפיס לPDF ולא לייצא.
(זה בדרך כלל אובייקטים שמעבירים מאילוס בהעתק והדבק שעושים את הבעיה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1619857:
נסי להדפיס לPDF ולא לייצא.

תודה, אבל אני לא צריכה להדפיס, אני צריכה לסגור להדפסה.
??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;1619963:
תודה, אבל אני לא צריכה להדפיס, אני צריכה לסגור להדפסה.
??

הוא התכוון שבמקום לעשות ייצוא לPDF, תדפיסו למדפסת ורטואלית שיוצרת קובץ PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1620205:
הוא התכוון שבמקום לעשות ייצוא לPDF, תדפיסו למדפסת ורטואלית שיוצרת קובץ PDF

איך אני עושה את זה?:confused:

• הוסף לסימניות
בחלון ההדפסה, לבחור מדפסת אדובי PDF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה