כללי בסגירת קובץ

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אילוסטרייטור שמיקמתי בו תמונה מאוד איכותית.
התמונה היתה גדולה מאוד והקטנתי ותה באילוס' לגודל הרצוי לי במסמך.
באילוסטריטור, התמונה נראית מצוין.
כאשר אני סוגרת pdf, היי קואלטי או פרס קואליטי, התמונה יוצאת מפוקסלת קצת, כמו תמונה לא איכותית.
למה זה רוקה? איך פותרים את הבעיה?
תודה מראש לכל העוזרים - זה דחוף לי...

• הוסף לסימניות
בדקת שזה לא רק הגדרות פריוויו?
(ודרך אגב, פעם שמעתי שמועה, איני יודע אם היא נכונה, שאם לוקחים תמונה ענקית באילוסטרייטור ומקטינים אותה בדרמטיות ובבת אחת היא מתפקסלת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;664146:
בדקת שזה לא רק הגדרות פריוויו?
(ודרך אגב, פעם שמעתי שמועה, איני יודע אם היא נכונה, שאם לוקחים תמונה ענקית באילוסטרייטור ומקטינים אותה בדרמטיות ובבת אחת היא מתפקסלת)
פריוויו באקרובט? יתכן. אין לי מושג איך בודקים את זה באקרובט.
לגבי השמועה, זה נכון בפוטושופ. באילוסטרייטור - לא יודעת, אבל מאוד יכול להיות.
יש מישהו שיודע דברים ברורים?

• הוסף לסימניות
זה יתכן,
כדאי להקטין אותה באופן נכון בפוטושופ ולייבא אותה באופן קרוב לצורך.

(כמוכן לסגירת איכות דפוס מומלץ פרס ולא הי)

• הוסף לסימניות
:)
את שואלת אותי על תוכנה מאוד פרמיטיבית ממשפחת אדובי. אני עובד רק עם הטופ - קורל :) למרות שאני מחזיק לגיבוי את התוכנות המעצבנות של החברה המתחרה...
בכל זאת, נסי להקטינה בשלבים ולא בבת אחת.

וכמובן אם צריך - "את=אתה" במקרה הצורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;664213:
זה יתכן,
כדאי להקטין אותה באופן נכון בפוטושופ ולייבא אותה באופן קרוב לצורך.

(כמוכן לסגירת איכות דפוס מומלץ פרס ולא הי)

למה את קוראת להקטין "באופן נכון"?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה