כללי בסגירת קובץ

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה לסגור את העלון לדפוס בסיומת pdf, איפה בהגדרות אני משנה שלא יראו את הקוים הכחולים האלו? מצו"ב קובץ לדוגמא.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 3.pdf
    KB 365.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אנא עזרו למרות שזה קובץ pdf/

• הוסף לסימניות
מעניין שרואים את הקווים , בכל אופן לפני הסגירה תנסי לבטל את הקווים

• הוסף לסימניות
בהגדרת ההדפסה תוריד את ה'ווי' מ: Print Visible Guides And Baseline Grid

• הוסף לסימניות
ולא אוהבים לעזור כשהקובץ בPDF!
אז להבא, הייתי ממליץ לך לשמור הקובץ PDF לJPEG בפוטושופ או ע"י שמירה בשם באקרובט.

קבצים מצורפים

• 50.jpg
    KB 151.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
האם יש למישהו הסבר מה אומר המשולש הצהוב באחד הלשוניות והאם יש להתייחס אלי?

• הוסף לסימניות
עזרתם/ן לי מאד!
זכותכם תעמוד לכם/ן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;673314:
האם יש למישהו הסבר מה אומר המשולש הצהוב באחד הלשוניות והאם יש להתייחס אלי?
היות וסגרתי כאן באיכות של Smallest File Size יש שם התראות מסויימות (גופנים לא מוטמעים, פרופיל צבע שונה ועוד)

• הוסף לסימניות
תודה לך
אם אני מיצאת על high ועדיין יש לי את הסמל הזה מה זה אומר?
ואיך אני פותרת זאת
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה