כללי בסגנון פסקה

• הוסף לסימניות
איך אני מגדירה באינדיזיין לסגנון פסקה
תיבה ראשונה מוגדלת
וחלון רווח תחתיה (בשורה השניה)

אשמח לקבל שוב קישור לעזרה המתאימה באדובי

• הוסף לסימניות
לגבי הגרפ בהחלף, עדיף לכתוב (^\S+\s)

• הוסף לסימניות
באותו ענין

האם ישנה אפשרות להגדיר סגנון תו אות פתיח למילה ראשונה (עד סוף המילה ולא לפי מס' אותיות)?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות סגנון תו בגודל הרצוי למילה ראשונה, ולהגדיר בסגנון פסקה – סגנון מקונן – מילים - 1

קבצים מצורפים

• 2013-01-06_153056.png
    KB 33.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אות פתיח

תודה רבה!
אך האם ניתן להגדיר אות פתיח ממש שתופסת שתי שורות שתחול על כל המילה ראשונה בפסקה בסגנונות מקוננים? (לא על מספר אותיות בלבד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופר;930896:
תודה רבה!
אך האם ניתן להגדיר אות פתיח ממש שתופסת שתי שורות שתחול על כל המילה ראשונה בפסקה בסגנונות מקוננים? (לא על מספר אותיות בלבד)

רשמית לא.
מעשית כן.

בסגנונות מקוננים תני עיצוב למילה ראשונה, כולל הנמכה,ואחריה תשתילי בעזרת גרפ אוביקט שיתן דחייה שמאלה לשורה מתחת.

חפשי בפרוג, העלתי סרטון בנושא חלון, זה אותו רעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;930571:

התכונת, עדיף לכתוב בחפש.

בהחלף זה לא יועיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;930571:

התכונת, עדיף לכתוב בחפש.

בהחלף זה דווקא לא יועיל...

• הוסף לסימניות
עזר מאוד הסרטון
ותודה שעזרת למי ששלחתי את הסרטון בטלפון

איפה בעזרה של אנדיזיין (בעברית)אני לומדת על כתיבת הגראפ - אני רוצה ללמוד את זה טוב
מי שמוכן לתת לי שיעור (בתשלום כמובן) שיפנה אלי באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;931422:
עזר מאוד הסרטון
ותודה שעזרת למי ששלחתי את הסרטון בטלפון

איפה בעזרה של אנדיזיין (בעברית)אני לומדת על כתיבת הגראפ - אני רוצה ללמוד את זה טוב
מי שמוכן לתת לי שיעור (בתשלום כמובן) שיפנה אלי באישי

כאן: http://help.adobe.com/he_IL/InDesign/6.0/WSa285fff53dea4f8617383751001ea8cb3f-6f59a.html

וכעת אני עסוק בהכנת קורס מוקלט בוידאו וטקסט למכירה לכל מאן דבעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה