- הוסף לסימניות
חחחגם נרגילה לא?
אל תקלקל אותו...
הבחור לא מעשן אז שיישאר כזה.
חחחגם נרגילה לא?
או משהו מתחיל לזוז...נגן
נרגילה איכותית
מערכת
מנורת לילה
שעון לבית
ארנק
תמונה לבית
כלי מטבח
אוזניות יקרות
רמקול מיני
בלוטוס
סטנדר
חשבתי ע"ז,מנה מפנקת לארוחת בוקר בשבע ברכות של היומולדת
אני לא מפורום נגינה וכו'...תכין לו מחרוזת שירים שקשורים רק אליו אבל רק משנת 2022 (הוא נהיה בן 22 נכון!?)
זה כבר נהיה מגמתי חבר'ה.....סיגריה אלקטרונית
מעשן?
זה דבר שהוא ממילא קונה לחתונה,נעלי בית טבע נאות אם הוא עדיין לא קנה...
יש כאלה שאתה עושה הזמנה דרכם והכל מוגש וארוז יפה עם מכתב יפהחשבתי ע"ז,
אבל הוא גר בעיר אחרת זה קצת מורכב לא?
למה אם הוא קנה פשוט ...זה דבר שהוא ממילא קונה לחתונה,
גם אם הוא קנה יותר פשוט אבל אין עניין שאני יקנה לו בדיוק לחתונה...
יש לו כבר![]()
קנו לו משהו טוב לחתונה אין עניין שאני יקנה גם...
זה דבר שהוא ממילא קונה לחתונה,
גם אם הוא קנה יותר פשוט אבל אין עניין שאני יקנה לו בדיוק לחתונה...
תארגן לו איזה שבע ברכות טוב
שכחתי לציין סכום,
בערך 100-150 ש"ח...
יאללה זה רעיון...יש כאלה שאתה עושה הזמנה דרכם והכל מוגש וארוז יפה עם מכתב יפה
אפשר להזמין בטלפוןחשבתי ע"ז,
אבל הוא גר בעיר אחרת זה קצת מורכב לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים