--בסימן חדש + הפתעה--

• הוסף לסימניות
רקע חדש (סוג של פינוק לצלמות ;) ) (אני לא אגלה לכם שהוא מחכה כבר כמעט שנה שאחדש אותו... :rolleyes:)
בובה מטריפה (עוד סוג של פינוק... ;) ).
ולקראת השנה החדשה - מבצע,
כמובן שחברי פרוג הראשונים להרוויח :)!

• הוסף לסימניות
קצת על התאורה-
תאורה ראשית קדמית משמאל - סופטבוקס
+ תאורה מוקפצת לתקרה - בעקר בשביל הרקע.

• הוסף לסימניות
אוהו!
תמונה מושלמת!
אהבתי מאד את הרקע!
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
הרקע ממש יפה!!
והתפיסה ממש מוצלחת ומתוקה

ולגבי המבצע שיהיה בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
רקע מקסים ובובה מתוקה!
בהצלחה עם המבצע..

• הוסף לסימניות
אני רק שאלה... הסתקרנתי
מה תורמת ההגבלה של בגד אחד אם יש הגבלה של זמן? מה אכפת לך שיתבזבז על החלפת בגדים?

• הוסף לסימניות
תודה כולם!!

נכתב ע"י Yehodit B;n5068955:
אוהו!
תמונה מושלמת!
אהבתי מאד את הרקע!
הרבה הצלחות!
נכתב ע"י BRACHY;n5069044:
הרקע ממש יפה!!
והתפיסה ממש מוצלחת ומתוקה

ולגבי המבצע שיהיה בהצלחה :)
נכתב ע"י חני ראובני;n5069072:
רקע מקסים ובובה מתוקה!
בהצלחה עם המבצע..

כן, גם אני אוהבת מאוד את הרקע. ;)
אמן! תודה!

נכתב ע"י pinati;n5069172:
אני רק שאלה... הסתקרנתי
מה תורמת ההגבלה של בגד אחד אם יש הגבלה של זמן? מה אכפת לך שיתבזבז על החלפת בגדים?

מניסיון זה מסרבל ונסחב יותר. (בעקרון את צודקת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;n5069172:
אני רק שאלה... הסתקרנתי

אם זה ילד אחד זה דקה אבל אם יותר אז תעשי חשבון כמה זמן את מתארגנת עם כמה ילדים בבית כולל גרבים סיכות וכו' ותכפילי בכמות הבגדים,
זה נטו עניין של זמן.

• הוסף לסימניות
מושלם!!!!
היא בובה אמיתית והמבצע משתלם לגמרי.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
רקע יפה ותמונה מתוקה!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה כולם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה