כללי בסיס ליומן-שנה תשע"א

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג את הבסיס ליומן, בקובץ פתוח? שאלה נוספת, כמה לבקש על עיצוב יומן שנתי? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
זריזים מקדימים..:)

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שיש זכויות יוצרים על הלוח, ולכן מחקתי אותו. לכן אבקש מכל מי שהשתמש בקישור שהבאתי שיפנה בנושא זה לניק sky-view.

אני מתנצלת אם כל שימוש כלשהו בלוח פגע במישהו אחר.

• הוסף לסימניות
שאלה של מתחילה באינדיזיין

נניח שאני משתמשת בלוח שנמצא בקישור שהובא כאן (באתר ישיבה),
אני אמורה להעתיק את הוח לאינדיזיין?
איך אני גורמת לו להפוך לקובץ שאפשר לעבוד איתו?
תודה.

• הוסף לסימניות
להעתיק אותו? בעבודה סיזיפית:)

• הוסף לסימניות
לבקש מהם את זה בHTML כלשהו

יש גם בערוץ 7 יומן שמאפשר יצוא ל-HTML

• הוסף לסימניות
נו, אז למה אמרו לי

נכתב ע"י ariels;334713:
להעתיק אותו? בעבודה סיזיפית:)
שעבודה באינדיזיין תשנה את חיי לבלי הכר???
כל דבר צריך לעשות כמו בפריהנד!
גרררר!:mad:

• הוסף לסימניות
לידיעת כל המשתמשים בערוץ 7 ובאתר http://www.yeshiva.org.il/calendar/default.aspx
, את הקוד שלהם לזמני היום בהלכה הם רכשו "מחזון שמים" על מנת לפרסם זמנים בהלכה באתר שלהם לוח זמנים יומי או חודשי לכל היותר, אבל לא כדי ליצור לוחות שנתיים. אולי ע"פ דין אי אפשר למונעם מזה, אבל אם רצונכם להיות נקיים, תרכשו את הנתונים מהמקור שלהם ותקבלו עבודה בדוקה היטב ומותאמת לצרכיכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;334781:
שעבודה באינדיזיין תשנה את חיי לבלי הכר???
כל דבר צריך לעשות כמו בפריהנד!
גרררר!:mad:

לא, אם את מניצולי פריהנד, זה יהיה ממש כיף לעצב את זה באינדי :)
(כבר שכחתי מה זה פריהנד)

אבל עדיין עיצוב של לוח שנה זו עבודה מדוקדקת ומסובכת,
תלוי כמובן כמה זמנים ונתונים אחרים נכנסים ללוח.

• הוסף לסימניות
למה מסובכת?

נכתב ע"י ariels;334805:
אבל עדיין עיצוב של לוח שנה זו עבודה מדוקדקת ומסובכת.
למה מסובכת? אחד הדברים החביבים עליי :D
(אבל באמת אף פעם לא הכנסתי ללוח זמני שבת, למשל).

• הוסף לסימניות
זמני שבת, זריחה ושקיעה של כל יום, פרשת השבוע, חגים ומועדים, סו"ז קרי"ש, סו"ז אכילת/שריפת חמץ, ר"ח שחל בשבת בזמן ספירת העומר, הקדשות אישיות ב(לפחות) חצי מהימים של כל חודש (סיכוי טוב ששכחתי כמה פרטים...) אה, פרסומות.

את הלוח עצמו ממש כיף לעצב, אבל הזמנים - בהחלט לא דבר פשוט...

• הוסף לסימניות
אז משתמע מכאן שזה פרויקט מורכב, הרבה שעות של אותיות קטנות.. וזה מחזיר אותנו לשאלתי, כמה לתמחר?? אם היה קובץ פתוח של יומן שנתי, ורק מוסיפים עיצוב יחודי והקדשות/פרסומות, זה יותר פשוט. אבל לבנות דבר כזה מ-א' עד ת'? ימים ושבועות של עבודה!

• הוסף לסימניות
באופן כללי - יומן שנתי זה דבר מורכב שצריך לקחת בו הרבה פרמטרים בחשבון.
יש יתרון כמובן - שבונים דפי אב מתאימים, אבל את הזמנים צריך לייבא אחד אחד.
השאלה מה הדרישות.
איזו כמות של נתונים וזמנים צריך לכלול?
אם זה רק תאריכים, שמות פרשות השבוע, וזמני שבת - זה קל יחסית.

• הוסף לסימניות
לידעתכם שם ב"חזון שמים", כאח של המתכנת בערוץ 7, אז הHTML הוא כמובן דף אינטרנט, והם לא חורגים מתנאי השימוש בלוח שלך. רק ציינתי שכל מי שרוצה יכול להעתיק (בניגוד להלכה ולחוק) כי זה אינטרנט.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה את האשכול, למרות שאני יודעת שהוא למעלה יחסית, כי הייתי רוצה שתעברו על התגובה שתיקנתי בתגובה 2.

• הוסף לסימניות
פתוש שלום!

אני מצטער שהעליתי את הנושא לפורום, זה לא שייך לרבים. אני מכרתי להם את הקוד כדי להציג זמנים יומיים ולא כדי לעשות טבלאות חודשיות או שנתיות העוקפות את התוכנה שלי ועושות אותה נחלת הרבים.
שלחתי מכתב גם להם וכל מה שאני מבקש מהם הוא לכתוב באתר על דף הזמנים שאין לעשות שימוש מסחרי בזמנים והם מיועדים לשימוש פרטי בלבד.

• הוסף לסימניות
הכי חשוב זה להישמר מגזל. וזה מה שיפה אצל פרוג, שלאנשים פה איכפת. נראה לי שזה מכונה "יראת שמים". תודה רבה לכל המסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה