עיצוב בסיס לכיור מונח

• הוסף לסימניות
האם ניתן לשים בפינת נט"י קרמיקה במקום שיש או בוצ'ר לכיור מונח, מחפשת פתרון יחסית בזול ושיש זה יקר ובוצ'ר לא מתאים...
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
לנו הציעו לבקש מנגר שיעשה לנו מעין קופסא מעץ בגודל המתאים לנישה ששם הולך לעמוד הכיור ואת זה לצפות בקרמירה של הקיא ועל זה כיור מונח
ראיתי תמונה של זה ונראה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
לנו הציעו לבקש מנגר שיעשה לנו מעין קופסא מעץ בגודל המתאים לנישה ששם הולך לעמוד הכיור ואת זה לצפות בקרמירה של הקיא ועל זה כיור מונח
יש ארון אפשר להושיב עליו קרמיקה השאלה אם זה עובד...

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עשיתי, לא ממש קופסא אבל משטח עם דופן קדמית.
מאד יפה!!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מדף גבס ואת חיפיתי בקרמיקה ששמתי על הקיר
יצא הרבה יותר יפה ממה שדמיינתי,
ובאמת חצי מחיר (הקבלן לקח לי על זה 350 שקל)
העלתי תמונה של זה באשכול אחר

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מדף גבס ואת חיפיתי בקרמיקה ששמתי על הקיר
יצא הרבה יותר יפה ממה שדמיינתי,
ובאמת חצי מחיר (הקבלן לקח לי על זה 350 שקל)
העלתי תמונה של זה באשכול אחר
הבסיס מתחת לכיור זה אותה קרמיקה שעל הקיר?

• הוסף לסימניות
הבסיס מתחת לכיור זה אותה קרמיקה שעל הקיר?
כן,
זה עוד פינה של נטילת ידיים שעשינו אותו דבר,
Untitled.jpg

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מדף זכוכית
צבענו זכוכית אטומה בצבע הרצוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה