בסך הכל קצת נזלת...

• הוסף לסימניות
פעם הבאה לנגב רק במגבון:(:p
רק המחשה קטנה שתבינו עד כמה משהו קטן שבמציאות כמעט שלא נראה בעין. בולט בתמונה ודורש הרבה עבודה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! התמודדת עם זה בגבורה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעל היית צריכה לעלות את זה לפני העומס של ל"ג בעומר ... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני יושבת בנח על הכורסא אין לי עצבים לקום עכשיו להביא מגבון,הצלמת "תמחק" את זה בפוטושופ בשניה וזה גם בחינם אז ........

• הוסף לסימניות
כן, צילומית, לפעמים (מידי הרבה פעמים) האמא מתעצלת, או "לא רוצה לעצבן את הילדה , והנזלת נשארת... לפעמים את רואה שהיא בת כמה וכמה שעות .

וזה מעצבן נורא . כי כשזה באזור שטוח . אז זה "רק" העניין של זמן .אבל לפעמים זה באזור שממש קשה לטפול, כמעט לצייר מחדש את הנחיר וכו'.

וזה גם לא "הכי נעים"

• הוסף לסימניות
הנחיריים הם שטח מלא גוונים ומאוד קשה לנקות

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בצילום- אבל אתן רוצות להגיד לי שאמהות מביאות את הילד לצילומים ולא מנקות לו את הנזלת באמצע?
אם כן המצב גרוע- אני לא הייתי ממשיכה לצלם כך, איכס

• הוסף לסימניות
בדרך כלל שהילד עומד על הסט מעבירים מבט ורואים שהכל נקי ומבריק
אבל לפעמים תוך כדי או אין זמן והשניה שהוא נותן את ההבעה הזה .. זה ענין של שניות
לכן שמעלים את התמונות בגודל של 100%רואים את הפספוסים האלה פה ושם

• הוסף לסימניות
כן, ויש אמהות שמגיעות עם ילד שיש עליו נזלת יבשה . הגיעו כך לצילומים..

יש אמהות שהיסטריות על כל פיפס לכלוך, ושיער שזז, בצילומים לפעמים זה קוטע את הרצף, אבל זה בהחלט עדיף, על כאלה שמתעצלות לטפטפ ואח"כ כצלמת לא היית רוצה להוציא משהו לא מושלם . ועובדת קשה קשה ..

• הוסף לסימניות
בדרך כלל כשהאמא משקיעה הצלמת תשקיע עוד יותר ותרגיש טוב עם זה אבל כשהאמא מזלזלת ודורשת רק מהצלמת זה פועל לרעתה וחבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה