זה היה בציניות.מה פתאום, אנחנו בתור הזהב,
היהדות בשיא תפארתה
תאמיני לי, איך אלפי שנים הבנות היו שפויות... אני בדיעה ומנסיון בבית שלי, אם אומרים שזה מחרפן ואפשר להיות חולי נפש מבדידות, אז זה כך.בנות צריכות להיות בבית.
מסכימה שאין חיסון עדר, מה גם שלא ברור שא"א לחלות פעם שניה.זה רק נדמה שיש חיסון עדר
אני לא ממש מעודכנת אבל משהו כמו 3 -4 אחוזים מישראל היו חולים
כנ"ל.מאיפה הקביעה הזאת?
רוב האנשים שסביבי לא עברו קורונה. אני מכירה מעטים שחלו.
גם חושבת שזה תלוי הרבה ביחס של הבית.אבל יש צדק בדברייך שהכל תלוי בהתייחסות שלנו למצב.
זה לא נכון.רואים שלא דיברת כאמא
אכן כמורה כנראה עדיף לך להמשיך בצורה טלפונית שנוחה מאוד לך , ויש לך דרך להשגיח על בנותייך
אבל הורים אחרים מיחלים לפתרון ולא חלקי כדי שהבנות לא ישתעממו .
מצטרפת.זה לא נכון.
ש"לימדתי" שנה שעברה "במרחב הקולי" (מי המציא את השם הלא הגיוני הזה?)
ייחלנו, רוב המורות לחזור ללמידה רגילה.
סיוט ללמד כך.
לך זה היה כך ,ומאמינה שלעוד הרבה מורותזה לא נכון.
ש"לימדתי" שנה שעברה "במרחב הקולי" (מי המציא את השם הלא הגיוני הזה?)
ייחלנו, רוב המורות לחזור ללמידה רגילה.
סיוט ללמד כך.
זה או תור הזהב או שמד?מה פתאום, אנחנו בתור הזהב,
היהדות בשיא תפארתה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים