בסנדלריה כבר לא יחפים(בת 3)

• הוסף לסימניות
......

קבצים מצורפים

• IMG_0967.png
    KB 602.2 · צפיות: 37
  • IMG_0980.png
    KB 576.5 · צפיות: 21
  • IMG_0989.png
    KB 543.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נחמי, סוף סוף רואים ממך משהו...;)
תמונות מדהימות!
רוצים עוד...:)

• הוסף לסימניות
אחד הדברים!!
צבעים מדהימים, ילדים יפיפיים תנועות. הכל!!

• הוסף לסימניות
מדהים זה לא מילה
איזה ילדים דחוף סרט אדום
בקטנה אולי אני לא מבינה אבל בתמונה השלישית משהו בתאורה נראה לי חשוך מדי

• הוסף לסימניות
יפה.
התאורה שטוחה מדי, נסי לכבות מקור אור אחד, ולהזיז את השני יותר לכיוון ה45 מעלות מהמצולם.

• הוסף לסימניות
!!!Big like

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'כותרת...

• הוסף לסימניות
ילדים מתוקים בלע"נ
פוזות מקסימות
כדאי להחליק את הרקע בעריכה
וכן כמו שאחינועם אמרה להשתמש בפלאש אחד קדמי מרוכך היטב

• הוסף לסימניות
איזה ילדים.... איזה פוזות...
הגרביון תפס לי את העין, מה זה - צ'פים או דוגמא?

• הוסף לסימניות
מתוקים!!
איזה כיף שהם כבר לא יחפים:)
גם לי זה נראה שטוח, לדעתי מספיק מקור אור אחד מקדימה

• הוסף לסימניות
וואו, מדהים, אין דברים כאלה!
ו....הי, אני מכירה אותם:) מדהימים, טפו טפו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה