בקשה בספר טוב על הבית היהודי ללמידה עם חברותא חילונית המלצות?

• הוסף לסימניות
אני לומדת חברותא עם בחורה חילונית שרוצה ללמוד על הבית היהודי.מחפשת המלצות לספר טוב ומתאים.
שמעתי על הספר שירת הבית היהודי של רבנית ריבה לפידות .מישהיא מכירה? מומלץ? ואם כן היכן אפשר להשיג? אולי יש למשהי באזור ירושלים להלוות?
אשמח לכל המלצה.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
"אהל רחל" של הרב שלנגר.
ספר שמדבר על מצוות האישה, ולאורן בונה את היחס בין בני הזוג.
עמוק, אך כתוב בשפה נגישה. יחד עם זאת, דורש למידה ולא סתם קריאה.
חשוב לי לומר שלימוד בנושא זה עם אישה חילונית דורש תשומת לב מיוחדת לבחירת חומר הלימוד,
אני מציעה להתייעץ עם הרכזת בארגון שתווך לך את החברותא,
כדי למצוא ספר שמדבר בהתאמה לדור שלנו,
בעיקר כזה נותן מקום למורכבות, ולא מדבר באופן של סיסמאות.
וגם כזה שמתאים לאישה שאיתה את לומדת, לשלב בחייה, לניסיון חייה.

• הוסף לסימניות
הספר 'מעיין גנים' מתמקד בהלכות ברורות וסדורות ע"י רבנים מוסמכים!
חובה לכל אחת, קל ללמידה, מאיר עיניים!
ניתן להשיג בטל' 054-8490118

• הוסף לסימניות
הבית היהודי של הרב שמחה כהן ז"ל
או ביתנו החדש של הרב אבנר קוואס
שניהם מנוסים מאוד בקירוב רחוקים

• הוסף לסימניות
יש לי את הספר של הרבנית ריבה לפידות במודיעין עילית, אני יכול להשאיל בשמחה. אם תרצי אני יכול לברר היכן אפשר להשיג.

• הוסף לסימניות
המספר שמופיע בספר: 039095281, אם לא עובד אוכל לבדוק בדרך אחרת.
ספר מיוחד במינו, חודר ישר ללב.. [גילוי נאות: הרבנית ע"ה קרובת משפחה שלי].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה