כללי בסריקת הסכמות

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות הסכמות בתחילת הספר על רקע אפור, ולכן אני סורק את ההסכמה ואז עושה עליה באילוס' שיטת שלוב multiply כדי שירד כל הלבן. :)
אך דא עקא :confused: כשההסכמה היא בכתב כחול זה לא הולך לי, דהיינו על המסך זה נראה מצוין, אבל שאני מדפיס במדפסת בבית אז ההסכמה יוצאת לי ברק לבן בהיר.

מה עושים? :( :( :(

• הוסף לסימניות
תעשה את זה רק בפוטושופ

השיטת שילוב באילוסטרייטור לא אפקטיבי ויעיל כמו בפוטושופ

אתה יכול להפריד בקלות את הטקסט מהרקע ולצבוע באיזה צבע שתרצה

• הוסף לסימניות
למה זה ככה

• הוסף לסימניות
מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
בפוטושופ, קודם כל לוולס יהפוך את הלבן ללבן,
ואח"כ תראה כבר מה צבע הטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a.y.k;609926:

נכתב ע"י a.y.k;609925:
אילוסטריטור זה תוכנה ליצרית דברים בוקטורי החל מאליפסה ועד לבניית דברים מורכבים ומהממים
פוטושופ זה תוכנה לטיפול ועריכת תמונות
כשאתה סורק משהו למחשב זה נשמר לך או כjpeg או כ pdf ולכן התוכנה המתאימה לערוך קבצים שסרקת היא פוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;610113:
כשאתה סורק משהו למחשב זה נשמר לך או כjpeg או כ pdf ולכן התוכנה המתאימה לערוך קבצים שסרקת היא פוטושופ
כשלמדנו פוטושופ בפרוג אז שאלתי את המורה ושם הוא אמר לי לעשות שיטת שילוב באילוס' !!! :rolleyes:

• הוסף לסימניות
ניתן בהחלט לעשות גם באילוס' אבל בצורה שונה - קצת יותר מורכבת
לשחק עם הLIVE TRACE אח"כ LIVE PAINT אח"כ EXPAND להפריד את הגרופ ולמחוק את הרקע הלבן.
נראה לי שקל יותר בפוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה