בס"ד אני בשלבי בניית סטודיו חדש

• הוסף לסימניות
בס"ד אני בשלבי בניית סטודיו חדש
הגודל 6 מ' על 11 מ' - מה דעתכם על הגודל? גדול מידי? שימושי? מיותר?
הפתח נמצא ליד הקיר של ה6 מ' וכנראה את הצילומים אשים בקיר של ה-6 מ' ממול - נשמע נכון?
אני רוצה ליצור אוירה נחמדה בסטודיו - ולכן בא לי ליצור צבעוניות בקירות - איך אפשר בלי שיפריע לצילום? איזה ריצוף מומלץ?
אם יש לכם עוד רעיונות בעיצוב שיוכלו לעזור לי אשמח לשמוע מנסיונכם
אשמח שתשתפו ברעיונות יצירתיים לאכסון אביזרי סטודיו השונים
אביזרי השיער / הצעיפים / האבירים הגדולים / אביזרים קטנים / הפי וי סי לרצפה וכו
תודה לכולם
שרה

• הוסף לסימניות
דיי!! אפשר לקנא???
לא זה לא גדול מידי!!
אל תצבעי את הקירות. לי יש ארון קיר חום דומיננטי שממש משפיע על הצבעים של התמונה (אני מתגברת על זה אבל עדיף שהוא לא היה)אבל אולי בגלל שהסטודיו שלי הרבה יותר קטן..
אולי בקטע של הקישוטים - פשוט תתלי קאפות /קנווסים של תמונות פצציות שלך? זה מוסיף צבע אבל בצורה עדינה...

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת, אבל אולי לקוחה פוטנציאלית, הרעיון שרבקה רשמה לתלות קאפות /קנווסים של תמונות פצציות שלך ולא לצבוע את החדר יעשה את זה.

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה,
זה ממש לא גדול מדי.
גם אני ממליצה על הגדלת תמונות על הקירות.

• הוסף לסימניות
6*11 מטר?
ז"א יש לך 66 מטר??
לא יותר שווה לעשות 2 יחידות דיור...;)

את יכולה לעשות כמה פינות צילום קבועות בכמה סגנונות..

• הוסף לסימניות
איזה גודל מדהים :)
אפילו בעדשת 85 תוכלי להשתמש שם בכיף!!
אולי תשימי בצד אחד איזה טפט מענין, שתוכלי לסובב את התאורה בלי להחליף רקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1134440:
איזה גודל מדהים :)
אפילו בעדשת 85 תוכלי להשתמש שם בכיף!!
אולי תשימי בצד אחד איזה טפט מענין, שתוכלי לסובב את התאורה בלי להחליף רקע
נשמע רעיון טוב
אבל שוב השאלה אם הצבע של הטפט לא יפריע לשאר הצילומים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1134451:
נשמע רעיון טוב

יש בETSY ובאלי אקספרס רקעים מענינים שלא דווקא הצבע חזק בהם אלא הדוגמא
יכולים לשדרג כל סט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1134451:
נשמע רעיון טוב

תראי - לדעתי טפט צבעוני מידי - ימאס לך ממנו אחרי כמה זמן והוא יהיה תקוע לך על הקיר, קחי משהו בהיר עם עיטורים קלאסיים (שיתאים לך גם לצילומי אופנה - ביוטי - כלות) משהו כזה יוקרתי שיחמיא ויקשט לך את הסטודיו בלי קשר לצילומים
בנוסף - אם בא לך להשקיע (וזה מלא כסף) על טפטים צבעוניים תארגני לך אותם על דיקטים או חומר אחר שאת יכולה להחליף לפי הסט והצבעים שאת צריכה

• הוסף לסימניות
אל תשכחי ספה להורים שישבו שם ולא יעמדו לך על הראש,
שיחליפו על זה בגדים לילדים,שיחליפו טיטולים,קחי משהו פרקטי.
אצלי התאורות קבועות על הקיר עם זרוע זה חוסך מקום על הריצפה ומונע ממך להיתקע ברגלי החצובה.
זה סטודיו מחוץ לבית? מתקן מים יהיה נחמד,שירותים,וכ'ו. ציוד עזרה ראשונה כמו אקמול,פלסטרים,שלא נדע...סיכות בטחון,קוקיות וסיכות ולא זוכרת כרגע מה עוד.

• הוסף לסימניות
ממש לא גדול מידי,יהיה לך מעולה...
...
אביזרים אני מאכסנת בארון נפרד - לרוב לפי נושאים - אביזרי ניו בורן,חלאקה,כובעים וכו'...
את יכולה לרצף פרקט ככה זה יהיה לך גם שימושי..
בהצלחה...!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1134538:
אל תשכחי ספה להורים שישבו שם ולא יעמדו לך על הראש,
שיחליפו על זה בגדים לילדים,שיחליפו טיטולים,קחי משהו פרקטי.
אצלי התאורות קבועות על הקיר עם זרוע זה חוסך מקום על הריצפה ומונע ממך להיתקע ברגלי החצובה.
זה סטודיו מחוץ לבית? מתקן מים יהיה נחמד,שירותים,וכ'ו. ציוד עזרה ראשונה כמו אקמול,פלסטרים,שלא נדע...סיכות בטחון,קוקיות וסיכות ולא זוכרת כרגע מה עוד.
צילומית תודה על כל הרעיונות!
הזרוע שת התאורה ארוכה מספיק? המפרקים מאפשרים כל זוית רצויה של ראש התאורה? לא מגביל אותך מידי ? איפה יש להשיג ?
חשבתי שלתאורה אחורית עליונה זה ודאי מעולה! אבל איך מכוונים את העוצמה יש שלט?

• הוסף לסימניות
נראה לכם שקיר צבעוני במרחק 8- 11 מטר מקיר הצילום עדיין ישפיע?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שישפיע הרבה - אבל עדיין אל תעשי צבע חזק מידי אלא משהו פסטלי - זה ייתן אוירה רגועה יותר... והילדים לא ייקפצו מידי...
למרות שיש לי סופר אחלה סטודיו - עדיין מקנאת בגודל קשות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1134425:
דיי!! אפשר לקנא???
..

נכתב ע"י מילכי;1134899:
מקנאת בגודל קשות :)

די..... אני מתחילה לפחד עם כל הקנאה כאן
מקווה שכל הבניה תעבור בשלום - ולא ישתלט עלי איזה עין הרע ורוחות קנאה למינן.....:)

• הוסף לסימניות
חחחחח
חס וחלילה - הכל מאהבה :)

• הוסף לסימניות
השטח הגדול נותן רעיונות...

אני רואה בעיני רוחי את הקיר של ה-11 מטר מחולק עם קירות גבס לנישות, ובכל נישה קונספט עיצוב שונה...
למשל נישה א' - בצבעי כחול-לבן-אדום בסגנון מלחים. נישה ב' - בגווני הורוד בסגנון נסיכות ונישה ג' בצבעים ניטרליים של נס קפה-מוקה...
מול הנישות האלה הרי יש קיר נוסף של 11 מטר, ועליו הייתי עושה אותו רעיון עם 2 פינות אבל לא מוכנות אלא עם רקעים, ובמקום של הפינה השלישית עושה "פינת התארגנות" שיש בה ספה להורים להלביש את הילדים (אולי אפילו חדר הלבשה מופרד עם וילון לילדים גדולים יותר ולהורים), ובפינת ההתארגנות הזו אפשר לשים ארון עם פריטי לבוש שונים או שולחן ציור לאחים שמחכים לתורם...

את כל שאר האביזרים אפשר אולי למקם בקיר של ה-6 מטר ולסגור עם וילון.

טוב, הייתי חייבת לנסות להמחיש בסקיצה מהירה...
צפה בקובץ המצורף 177492

(דרך אגב, אפשר לא לעצב כל חלק מראש אלא ליצור את הפינות כדי שמראש, לפני שמגיעים הלקוחות, תוכלי לארגן כמה פינות לצילום ופשוט לעבור עם איתם מפינה לפינה בלי צורך לארגן את הסטיילינג בין צילום לצילום).

אין לי רקע בצילום ואין לי מושג כמה מקום תופסת המצלמה, התאורה, הפלאשים וכו' אבל בכל זאת, זה הרעיון שלי, ועכשיו תראי אם הוא ישים...

קבצים מצורפים

• סקיצה סטודיו לצילום.jpg
    KB 38.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי
בהצלחה!
קודם כל לפני כל הצבעוני והחלוקות תהני מהאורך שיש לך
תוכלי להפריד היטב רקע מהמצולם
ז"א הרקע חייב להיות על הקיר של ה6 מטר כדי שתוכלי להשתמש ב11 מטר לרוחק
יש לך את הצדדים להעמיד את כל הציוד.
חיפוי פרקט זה רעיון מצויין

ועוד דבר... קחי בחשבון שעסק צריך לכסות ולהרויח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1135022:
השטח הגדול נותן רעיונות...

אני רואה בעיני רוחי את הקיר של ה-11 מטר מחולק עם קירות גבס לנישות, ובכל נישה קונספט עיצוב שונה...
למשל נישה א' - בצבעי כחול-לבן-אדום בסגנון מלחים. נישה ב' - בגווני הורוד בסגנון נסיכות ונישה ג' בצבעים ניטרליים של נס קפה-מוקה...
מול הנישות האלה הרי יש קיר נוסף של 11 מטר, ועליו הייתי עושה אותו רעיון עם 2 פינות אבל לא מוכנות אלא עם רקעים, ובמקום של הפינה השלישית עושה "פינת התארגנות" שיש בה ספה להורים להלביש את הילדים (אולי אפילו חדר הלבשה מופרד עם וילון לילדים גדולים יותר ולהורים), ובפינת ההתארגנות הזו אפשר לשים ארון עם פריטי לבוש שונים או שולחן ציור לאחים שמחכים לתורם...

את כל שאר האביזרים אפשר אולי למקם בקיר של ה-6 מטר ולסגור עם וילון.

טוב, הייתי חייבת לנסות להמחיש בסקיצה מהירה...
צפה בקובץ המצורף 177492

(דרך אגב, אפשר לא לעצב כל חלק מראש אלא ליצור את הפינות כדי שמראש, לפני שמגיעים הלקוחות, תוכלי לארגן כמה פינות לצילום ופשוט לעבור עם איתם מפינה לפינה בלי צורך לארגן את הסטיילינג בין צילום לצילום).

אין לי רקע בצילום ואין לי מושג כמה מקום תופסת המצלמה, התאורה, הפלאשים וכו' אבל בכל זאת, זה הרעיון שלי, ועכשיו תראי אם הוא ישים...
עדן - הרעיונות שלך יצירתיים מאוד!
וממש מעריכה את ההשקעה וסירטוט הסקיצה
העינין שאין אפשרות לסגור את החלל עם קירות גבס - צריך את כולו לאופציות שונות לצילום
בכל אופן שוב תודה
ואראה במה אוכל להשתמש מכל זה

• הוסף לסימניות
עדן,
אם הקונספט קבוע התאורה צריכה להשתנות,במילא צריך לסחוב דברים במקצוע הצילום,לא משנה מה את סוחבת.
עדיף מבחינתי תאורה קבועה ולשנות רקעים.

טירה,
הזרועות מוילנסקי.אצלי כבר 10 שנים ויותר.תאורה אחורית עם חצובה שנפלה כשנתקעתי בה,הפלאש זכרונו לברכה...מזל שהיה קטן.
הייתי אצל וילנסקי לפני חצי שנה כשקניתי סטודיו חדש לאירועים,ראיתי שם זרוע של "מנפרוטו" שמיועד לתאורה אחורית מתקפלת ומסתובבת לכל הכיוונים ומתאימה אפילו לסלון שלי כי לשבת אפשר לקפל אותה ממש יפה,רק המחיר של זה... העדפתי חצובה 004 שישמש אותי באירועים.
אם תרצי אצלם לך מחר את הזרועות שעל הקיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה