בעוד 7 ימים...

• הוסף לסימניות
הולך לקרות משהו... גדול

אם תהיה לכם קצת סבלנות לחכות כמה ימים... הולך להיות מעניין

צפה בקובץ המצורף 195698

קבצים מצורפים

• ירושלים- בקרוב7.jpg
    KB 239.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אינני צלמת אבל אין לי סבלנות... ;)

תחרות?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מהמר על קבר שמואל הנביא.

• הוסף לסימניות
אין סבלנות ... אבל נחכה

• הוסף לסימניות
יותר גדול מהסיור הירושלמי?

• הוסף לסימניות
קשור ליום ירושלים????????

• הוסף לסימניות
נראה לי קבר דוד המלך

• הוסף לסימניות
וואו.

מאיתנו אתה דורש סבלנות, אבל לך לא היתה סבלנות לחכות עם ההודעה על המשהו הענק והפומפוזי הזה לעוד שבוע.

אגב, אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון, אבל אני משאיר לך את הכבוד לספר על זה לכולם. (סמייל קורץ)

• הוסף לסימניות
יום ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אולי?)

• הוסף לסימניות
סביב העולם ב-80 יום;););)

• הוסף לסימניות
כל מסלול הרכבת הקלה?

• הוסף לסימניות
אולי אתה לוקח את כולנו לראות איך אתה עושה את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1272136:
אולי אתה לוקח את כולנו לראות איך אתה עושה את זה?

סיור אמיתי לצפייה ביצירת סיור וירטואלי

• הוסף לסימניות
גבעת התחמושת....

• הוסף לסימניות
מאוד יצירתיים פה כולם
אבל אתם מתרחקים לאללה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה