בעות בג'מייל לכולם או רק לי?

• הוסף לסימניות
בעיות בג'מייל לכולם. או רק לי?
למה?
ומה לעשות?

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 34.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
רק באתרוג. ולא ברימון.
מי יודע מדוע?

• הוסף לסימניות
כאשר משתמשים בספק אינטרנט שמבקר את התעבורה של הנתונים המחשב מזהה את זה כאילו מישהו מאזין למידע שלנו ולכן הוא מתריע...
אם בספק אחד זה לא קורה אז אין בעיה... אבל אם תעברו לספק רגיל וזה עדיין קיים אזי יש לכם וירוס או שכן שעוקב אחרי המתרחש במחשב

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת באתרוג. קיים באתרים נוספים.

אפשר ללחוץ "המשך בכל זאת" (פתרון חד פעמי)
אפשר להתקין תעודת אבטחה (משהו דיבילי מבית אתרוג - פתרון ליומיים ולפעמים פחות)
ואפשר גם לבקש מהם שיורידו את רמת האבטחה הזו (פתרון לתמיד התורן שעונה כמו"כ מומלץ להתקשר ביום פנוי, לוקח כמה שעות עד שעונים)

• הוסף לסימניות
גם לי כשהייתי באתרוג היה את הבעיה הזאת. בנתיב אין.

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
אבל למה זה קרה רק עכשיו? עד עכשיו הכל היה בסדר.

• הוסף לסימניות
לא בקשתם על אתרוג טוב בט"ו בשבט:):):)

• הוסף לסימניות
זה קורה כל תקופה תתקינו שוב את התעודת אבטחה וחסל
לי זה קורה אחת לשבועיים בממוצע אבל במקום להתקשר ולהתחנן עדיף פשוט להתקין וחסל

• הוסף לסימניות
למשהו יש את את תעודת האבטחה הזאת???
כי אני כבר משתגעת מהגימייל הזה------ לי גם לא נותן לצרף קבצים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה