בעיה באאוטלוק

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה מה שזה כותב לי שאני מנסה לשלוח הודעה
משהו יודע איך לטפל?

קבצים מצורפים

• הודעהה.jpg
    KB 413.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
סגור את האאוטלוק

חפש בתיקיית PROGRAM FILES תוכנה בשם SCANPST היא בדכ צריכה להיות במיקום כזה

C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14 -- כשזה תלוי איזה גירסה של אופיס יש לך , 14 זה 2010 ו 15 זה 2013 וכו'

בתוך התוכנה תכוון לקובץ PST שלך (המיקום מופיע בהודעת שגיאה הנל) ותתקן את הקובץ הפגום.

• הוסף לסימניות
לקרא מה כתוב אני יודעת...
לא מצאתי את הקובץ PST הגעתי עד לתיקיה ולא רואה כזה קובץ
וכן איך מתקנים את הקובץ אם אמצא אותו?

• הוסף לסימניות
מצאתי את הקובץ
איך אני מתקנת אותו?

• הוסף לסימניות
הסרטון לא עולה לי
יש אופציה לדעת איך מתקנים את הקובץ?
זה דחוף לי מאד!!

• הוסף לסימניות
מצאתי בגוגל הדרכה איך עושים
בחרתי את הקובץ, לחצתי על הפעל
הוא כותב שלא מזהה את הקובץ
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אולי תשלחי צילום מסך של ההודעת שגיאה ?

• הוסף לסימניות
מצוב

תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
..

...

קבצים מצורפים

• בעיה.jpg
    KB 932 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה