בעיה באאוט לוק.

• הוסף לסימניות
הצלחתי להגדיר את השבון שלי בגימייל לאאוט לוק, אך הוא מסרב לשלוח לי הודעות אלא רק לקבל. מופיעה הודעת שגיאה המצורפת. מישהו יכול לעזור לי?

קבצים מצורפים

• הודעות אאוט לוק.pdf
    KB 131.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תעבור על הגדרות הנוספות של החשבון

לא מוגדרים טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;593610:
תעבור על הגדרות הנוספות של החשבון

לא מוגדרים טוב

מה לא טוב??? (מצורף קובץ)
תודה

קבצים מצורפים

• הודעות אאוט לוק.pdf
    KB 141.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תכתוב בשרת נכנס את המספר:465
וביוצא:995
(בחלון מתקדם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירי5;593631:
תכתוב בשרת נכנס את המספר:465
וביוצא:995
(בחלון מתקדם)

זה לא עזר, הבעיה היא רק בשרת יוצא, איך בודקים איזה מספר לכתוב???

• הוסף לסימניות
אני לא מתחרה בטכנאים מקצועיים, אבל בכל זאת מה שאני יודע.
ובכן היתה לי טעות מסוימת,לצערי. אצלך כתוב בשרת נכנס 995 וביוצא 25.
תכתוב את המספרים, בשרת נכנס 995 ובשרת יוצא 465 או 587, (ולא כפי שכתבתי לך בתחילה) ובנוסף, בעמוד הראשון, תסמן ב"וי" את התיבה של "דרוש כניסה באמצעות סיסמה מאובטחת (SPA)" ובלשונית מתקדם, בשורה של "השתמש בחיבור המוצפן הבא" תשנה מ"ללא" ל "TSL" או "SSL".
עד כאן ידי מגעת.
תודיע אם הסתדר לך.
(אם זה לא עוזר, אתה יכול לנסות ליצור מחדש את החשבון באאוטלוק והוא אמור לתת לבד את ההגדרות האלו באופן אוטומטי.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה