בעיה באהוטלוק 2013

• הוסף לסימניות
upload_2018-2-7_14-10-30.png

• הוסף לסימניות
לך אל חשבון Gmail שלך, ודא שהאפשרות התר הגדרות פחות מאובטחות הוגדרה לפעיל ולאחר מכן בצע שוב את השלבים להוספת חשבון Gmail ל- Outlook.
תודה רבה!
עזרת לי מאוד!
עכשיו אני מבין איך זה קרה לי, לתועלת כולם אני מפרסם את הגורם לבעיה.
קיבלתי הודעה כזו:
C:\Users\'696A~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.png

https://www.gstatic.com/accountalerts/email/<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בעיית אבטחה אחת נמצאה בחשבונך

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שדרגנו את בדיקת האבטחה כדי שתיתן לך המלצות מפורטות ומותאמות אישית להגברת האבטחה של חשבון Google שלך.

כדאי לערוך היום בדיקה בשתי דקות ולראות אילו פעולות צריך לבצע כדי להגביר את אבטחת החשבון.

נקוט פעולה

אפשר לבצע את בדיקת האבטחה בדף 'החשבון שלי' (https://myaccount.google.com)

נדרכתי...
C:\Users\'696A~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.png

לחצתי על הקישור, בדיקה בשתי דקות.
ואז הופיע:
upload_2018-2-7_15-28-45.png

ההמשך מובן:
upload_2018-2-7_15-32-18.png

לחצתי על 'לא. זה לא הייתי אני'...
ואז נכנסתי לקישור הזה:
upload_2018-2-7_15-32-54.png

מה לומדים מזה?
שלא כל המלצה היא נכונה!!!
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• upload_2018-2-7_15-29-52.png
    upload_2018-2-7_15-29-52.png
    KB 23.9 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה