בעיה באוטוקאד - אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה באוטוקאד:
אני רוצה לעשות פעולה פשוטה של להעתיק שרטוט מסויים מקובץ אחד לקובץ אחר.
(פירוט: מסמנת את מה שאני רוצה , עושה ctrl c ואחרי זה עוברת לקובץ אחר ועושה ctrl v)
וכאילו כלום - השרטוט פשוט לא עובר.

לפעמים הוא כן נותן לי להעביר ולפעמים לא - אין לי סיבה לפי מה הוא מחליט.

אם מישהי מכירה את הבעיה ויודעת איך לפתור אותה - אשמח אם תייעץ לי - זה חשוב לי מאד.

דבר נוסף - חלק כבר אמרו לי תנסי לפוצץ בלוקים כל פעם שאת מעבירה ןכו'
זה לא פתרון מבחינתי - כי זה לוקח יותר מידי זמן - וזה גם בד"כ לא עוזר.

אני המון על אוטוקאד - ואין לי זמן לפתרונות שכל פעם שארצה להעתיק אצטרך לעשות מהלכים שלמים...

אשמח לכל עצה - או שמשהי תשתלט לי על המחשב ותדע איך מסדרים את זה .

זה מאד מאד חשוב לי .

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
כדאי בהעתקה לעשות ctrt shift c
ואז לבחור נק' בסיס בשרטוט
ואז במסך הבא ctrl v
יכול להיות שזה נוחת אפשהו על המסך ואת לא רואה...
גם תעשי זום אקסטנד( z אנטר e אנטר)כך את רואה את כל השרטוטים על המסך

• הוסף לסימניות
זה לא נוחת לי בשום מקום...
כבר ניסיתי את כל הנ"ל
נראה לי יש לו בעיה מהותית לאוטוקאד הזה!

תודה בכל אופן...למישהי יש עוד פתרון ?

• הוסף לסימניות
האם השרטוט כולו לא עובר או חלקו?
מה רושם לאחר מכן בשורת הcommand?

• הוסף לסימניות
תבדקי שכבות
יכול להיות שאת מעבירה שכבות שמכובות בקובץ השני?

• הוסף לסימניות
1. לא
אני לא מעבירה שכבות שמכובות בקובץ השני.
הכל דלוק.

2. ותמיד כל השרטוט לא עובר .
3. לגבי מה ה רושם ה"קומנד" אני אבדוק מחר...
4. לפעמים אחרי שאני מעבירה קובץ במקום להעתיק אותו זה מראה לי על המסך פשוט ריבוע ומלבן מעלין - כאילו איזה סוג בלוק משונה.
5. אני עובדת עם אקסרף - אולי זה קשור ?

תודה לכלן ....אשמח לעוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
. לפעמים אחרי שאני מעבירה קובץ במקום להעתיק אותו זה מראה לי על המסך פשוט ריבוע ומלבן מעלין - כאילו איזה סוג בלוק משונה.
אולי תעלי צילום מסך

• הוסף לסימניות
1.

5. אני עובדת עם אקסרף - אולי זה קשור ?

תודה לכלן ....אשמח לעוד רעיונות...
מה באקסרף?
אולי מה שאת מעתיקה הוא באקסרף בקובץ ממנו מעתיקה ולכן הוא לא יכול לייבא גם לקובץ הזה?

• הוסף לסימניות
מכירה את הבעיה מקרוב,
להלן מה שאני עושה מהקל אל הכבד:
1) בוחרת אוביקט ב-copy, עוברת לקובץ השני ובמקש ימני בעכבר בוחרת-clipboard ואח"כ "paste as blook" -מביא לך את האוביקט כבלוק.
2) בחירת האוביקט, הזזתו למיקום אחר בשרטוט, פיצוץ הבלוק ויצירת בלוק חדש בשם אחר וכמו הנ"ל להעתיק לשרטוט הרצוי. כשמתרגלים לא אמור לקחת הרבה זמן.
3) אופציה אחרונה וחביבה שבד"כ מצילה אותי ועובדת : בוחרת את האוביקט מעבירה לקובץ חדש נקי, עושה purge (מנקה את הקובץ) ושומרת בשם חדש.
עוברת לקובץ הרצוי ובסימניית insert (ימין למעלה) בוחרת block.
וככלל לפני ששומרים כל קובץ באשר הוא כדאי לבצע purge לפני השמירה.
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
אם זה עוד רלוונטי - את יכולה לבדוק את הנתיב אליו משוייך האקסרף. אם הקובץ המקורי לא יושב באותה תיקייה של הקובץ החדש- לא תראי את האקסרף בקובץ החדש. בנוסף יכול להיות מצב בו ההגדרות בקובץ מנחות את האוטוקד לחפש את האקסרף במקום אחר ולא מוגדר נתיב לכלל התיקיות ואז האוטוקד לא יודע איפה קובץ המקור, לכן לא רואים.
אני מציעה לך להעתיק הכל חוץ מהאקסרפים ואז להכניס את האקסרפים לקובץ החדש. כמו כן העתקה לקובץ חדש טוב לעשות דרך ה TOOLPALETTES ולא בקופי-פייסט

• הוסף לסימניות
שלום לכל העוזרות !!!
קדם כל תודה על ההענות הרבה
ניסיתי את מה שכתבתן...אך ללא הועיל!

כל השיטות של לפוצץ את הבלוק - ואז להעתיק אותו - לא רלוונטיות
כי אני צריכה את הבלוקים האלו - וגם אין לי זמן לעשות את זה כל פעם שזה קורה.
וגם סיבה נוספת - שהבעיה הזו לא קוראת לי רק בבלוקים !!!

אני כבר ממש אובדת עצות...

זה מרגיש לי כמו באג או משו
אולי יש כאן איזו טכנאי/ת אוטוקאד שתוכל לראות ולתקן...

• הוסף לסימניות
הנה - זה מה שזה מביא לי לפעמים כשאני מנסה להעתיק

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 56.3 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
התוכנה מקורית? אפשר לשלוח לחברה כשיש בעיות כאלה והם מתקנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה