עזרה בעיה באוטוקאד

• הוסף לסימניות
מישהו/י מכיר כזאת בעיה?
1644427359150.png

• הוסף לסימניות
תרשמי מה הבעיה, האיקסים ?

למה אין לך שורה של משימות?
צריך לרשום בשורת הכתובת למטה
menubar
enter
1
enter

ואז לתקן את הבעיה:

בדר"כ מגיע מסימון של point
בשורת המשימות להכנס לFORMAT
ואח"כ לPOINTSTYLE
לבחור בסימון של נקודה
1644429130479.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד את האיקסים עם פוינט סטייל אבל עדיין הנקודות מופיעות למרות שהשכבה של המידות כבויה, למה זה?

• הוסף לסימניות
הצלחתי להוריד את האיקסים עם פוינט סטייל אבל עדיין הנקודות מופיעות למרות שהשכבה של המידות כבויה, למה זה?
תבחר/י בנקודה, לחצן ימני סלקט סימילר, ואז ייבחרו כל הנקודות,
למעלה בסרגל של השכבות יש סימון של נקודה כבויה, תלחצ/י על זה

• הוסף לסימניות
התכוונתם לmake current?

• הוסף לסימניות
אהה אחרי שהפריטים נבחרו, בסרגל איפה שמייק קרנט הכי שמאלי, בנורה הכבויה

• הוסף לסימניות
משהו לא הולך לי!
מה השלבים שצריכים לעשות בשביל זה?
מה שעשיתי: בחרתי את כל המידות (כשהנקודות מופיעות לבד בלי המידות כלומר כשהשכבה של המידות כבויה הוא לא בוחר לי את כל הנקודות כשאני עושה סלקט סימילאר) ואז אני עושה מייק קרנט והוא מבקש ממני לבחור שכבה [כמה שאני מבין אנגלית] אני בוחר את אחד מהמידות ולא קורה כלום עדיין כשאני מכבה את השכבה הזו הנקודות מופיעות

• הוסף לסימניות
משהו לא הולך לי!
מה השלבים שצריכים לעשות בשביל זה?
מה שעשיתי: בחרתי את כל המידות (כשהנקודות מופיעות לבד בלי המידות כלומר כשהשכבה של המידות כבויה הוא לא בוחר לי את כל הנקודות כשאני עושה סלקט סימילאר) ואז אני עושה מייק קרנט והוא מבקש ממני לבחור שכבה [כמה שאני מבין אנגלית] אני בוחר את אחד מהמידות ולא קורה כלום עדיין כשאני מכבה את השכבה הזו הנקודות מופיעות
בכרטיסיית HOME, יש תגית של UTILITIES.
נכנסים אליה, ואז ל -POIMT STYLE
נפתח "צפריט" של צורות של נקודות.
צריך לבחור באופציה השניה משמאל (ריבוע ריק) ואז הנקודות נעלמות

• הוסף לסימניות
מופלא כמה שזה פשוט.
תודה רבה לכל העוזרים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מופלא כמה שזה פשוט.
תודה רבה
באמת עזר?
הרעיון שאלו בעצם נקודות שמופיעות בסרטוט, ואפשר לבחור לא להראות אותם פשוט...
לפעמים אם כן בוחרים להראות אותן הן "משתגעות" ומתחילות לגדול בלי פרופורציה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה