בעיה באוטוקד

• הוסף לסימניות
כאשר אני מנסה להעתיק משהו באוטוקד בלייאאוט הוא לא מעתיק לי וכן מקובץ לקובץ רק רושם:

קבצים מצורפים

• untitled.png
    KB 253.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אם כבר הזכרת את השמירה אוטומטית...
איך אני יודע באיזה תיקיה הקובץ נשמר?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1950464:
מה שכתוב זה על שמירה אוטומטית שהמחשב עושה, לא נראה שזה קשור לההעתקה

נכון אבל זה מה שהוא רושם כשמנסה להעתיק חושב שעה ואז הסמן מראה כאילו יש מה להדביק ובעצם הוא ריק ואז צריך לכבות את המחשב.... ואז מדביק אולי פעם אחת ושוב אותו סיפור!!! הצילו מה עושים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוריאל83;1950476:
אם כבר הזכרת את השמירה אוטומטית...
איך אני יודע באיזה תיקיה הקובץ נשמר?
תודה
תפתח את ה- OPTION
בחוצץ ה- FILE
AUTOMATIC SAVE FILE LOCATIAN
בהרחבת החוצץ הוא כותב שם באיזה תקיה הוא שומר את זה.
כדי לפתוח את התקיה תלחץ על זה פעמיים ואז הוא נותן לך אפשרות להעתיק את זה.
תפתח איזה תקיה ותדביק למעלה את שם התקיה שהעתקת מהאוטוקאד,
מקוה שהסברתי מספיק ברור.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שכל השכבות פעילות?
אולי חלק כבויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה