כללי בעיה באילוסטריטור!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
רציתי לשאול אם יש משהו שמכיר את הבעיה שנוצרת לי כל הזמן באילוסטריטור
כשאני פותחת את התוכנה זה מראה לי ERROR 1 (אחרי טקסט רציף) ואז אני צריכה שוב להתקין את התוכנה, לכן אני לא מכבה את המחשב כדי שלא אצטרך כל הזמן להתקין מחדש.
משהו נתקל בבעיה??? חוץ מזה גם אני לא יכולה לשמור טקסט חי אלא חייבת לעשות CREATE OUTLINE אחרת, זה לא נותן לי.
אשמח מאוד לדעת למה זה ככה אם יש משהו שגם חווה את הדבר המעצבן הזה...
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
איזה גרסה יש לכם? (cs5, cs6, cc)
יש לכם גרסה רגילה או גרסה ניידת ניידת?

תעלו צילום מסך של הבעיה.

• הוסף לסימניות
יש לי גרסת CS6 מותקן אצלי גרסה רגילה ויש לי גם ניידת (אני עדיין לומדת) הגרסה הרגילה שלי היא גרסת נסיון לכן בכל פעם אני מנסה למצוא קומבינה כדי להתקין אותה שוב, אני לא יודעת איזה גרסה נפתחת לי בסופו של דבר כי במידה ואני בוחרת את הגרסה הניידת יש לי הודעה שהתוכנה כבר רצה בדרך אחרת, גם אם מחקתי את הגרסה הרגילה. בקיצור זה לא נח בכלל ואני לא יודעת איך לפתור את הבעיה הזאת אשמח מאוד מי שיכול לעזור לי! הנה הצילום מסך כאשר אני מכבה את המחשב ומפעילה שוב את התוכנה אפילו באותו יום שהתוכנה עבדה.

קבצים מצורפים

• ERROR1.jpg
    KB 116.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לשמור טקסט חי הוא לא נותן כי הפונט לא מותקן טוב במחשב
ברגע שהפונט יהי מותקן נכון יש אפשרות לשמור כטקסט חי

• הוסף לסימניות
תודה!
מה אני אמורה לעשות כדי שהוא יהיה מותקן טוב במחשב? אני בסך הכל לחצתי על התקן...

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך לפתור את הבעיה השניה?... זה כל כך מציק לפני מבחן גמר להסתבך עם אילוסטריטור...

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להתקין אותו מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה