כללי בעיה באילוסטרייטור| ערך מספרי לא חוקי

• הוסף לסימניות
אני פותחת קובץ חדש הוא לא נותן לי להקיש רוחב ואורך כפי רצוני, הוא כותב לי ערך מספרי לא חוקי.
תודה למגיבים..

• הוסף לסימניות
בדקת שזה ס'מ?
תנסי לכבות תתוכנה ולפתוח שוב...

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי..

• הוסף לסימניות
זה מאוד מוזר עוד לא ניתקלתי בכזה דבר...ואין לי רעיון איך לעזור לך ...סורי....:(

• הוסף לסימניות
א. תנסי לבחור נגיד mm ולכתוב למשל 297 על 210
ב. תנסי לכבות את המחשב ולהדליק שוב, לפעמים זו סתם בעיה של התרעננות..
בכלל תראי קודם אם מס' אחר הוא נותן לך או שכלום.
אם יהיה לי עוד רעיון אני אכתוב לך.
זה דוקא נשמע לי מוכר, נראה לי שזה קרה לי פעם.

• הוסף לסימניות
מה קורה?? אין פתרון, לאף אחד זה לא קרה?

• הוסף לסימניות
הפתרון היחיד שמצאתי: למחוק את כל התוכן שהיה ואחכ לכתוב רק מספר. עובד לי מצויין. בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את התשובה

• הוסף לסימניות
במקום בו את רוצה להכניס מספר תבחרי את כל הטקסט שרשום כבר בתיבה ותמחקי. (לא להשאיר אפילו ס"מ, או px) אחכ תרשמי את המספר. רק מספר. זה עובד יופי. גמני השתגעתי מזה בהתחלה.

• הוסף לסימניות
תודה תודה!!! אני כבר שבועות משתגעת עם זה.
לא הייתי בחיים עולה על זה. איך עלית על זה??

• הוסף לסימניות
זה גם הפתרון של חברת קוויק סופט לבעייה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה