כללי בעיה באילוס' | התוכנה עולה לאט

• הוסף לסימניות
כשאני פותחת את התוכנה, או עבודה קיימת שעשיתי
התוכנה עולה מאוד לאט ומראה שהוא לא מגיב, לאחר שנפתחה התוכנה, ואני צריכה לחכות כ- 2 דק',
וזה לא היה כך,
זה כבר כמה ימים ככה
מה יכול להיות הבעיה?
ואין לי עוד קבצים פתוחים בזמן הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר כהן;1698600:
כשאני פותחת את התוכנה, או עבודה קיימת שעשיתי
התוכנה עולה מאוד לאט ומראה שהוא לא מגיב, לאחר שנפתחה התוכנה, ואני צריכה לחכות כ- 2 דק',
וזה לא היה כך,
זה כבר כמה ימים ככה
מה יכול להיות הבעיה?
ואין לי עוד קבצים פתוחים בזמן הזה.
1. מה קורה עם תוכנות אחרות כבדות?
2. מנהל המשימות / תהליכים יש אולי את אילוסטריטור בכמה פעמים?
3. כיבוי והדלקה מחדש של המחשב?

• הוסף לסימניות
לא עוזר גם אחרי כיבוי והדלקה,
הוא היחיד שעושה את הבעיה הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר כהן;1699104:
לא עוזר גם אחרי כיבוי והדלקה,
הוא היחיד שעושה את הבעיה הזאת.
אולי נדפק משהו?
אולי שיחזור יעזור?
ואם לא, אם יש לך את ההתקנה נסי להתקין מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה