מתי?אפשר לאפס את התוכנה
כשאת מפעילה את התוכנה תלחצי ביחד Ctrl+Alt+Shift
הצלחתי לאפס זה מאפס לגמרי את כל ההגדרות שהגדרתי אי פעם....אפשר לאפס את התוכנה
כשאת מפעילה את התוכנה תלחצי ביחד Ctrl+Alt+Shift
עזבי...ניסתי צילום מסך להעתיק וזה עושה את אותה בעיה פשוט מביא ריבוע בצבע של הרקע....
וואלה לכל אחד מן העצות אילוס שלי מייצר תגובה אחרת...אני מכירה את הבעיה הזאת, יש סוג של תמונות שהאילוסטרייטור לא קולט, מה שאני עושה במצב כזה זה להמיר את התמונות, אני פותחת צייר, בהדבק- עושה הדבק מתוך,
צפה בקובץ המצורף 862095
מביאה את התמונה, ואז שומרת בשם,
קובץ> שמור בשם> תמונת PNG עדיף.
אוקיי אני אנסה אבל לפני כן צריך שיהיה לך גרסא אחרת ששל אילוס'...YAKOV COHEN
יש מצב אתה מסביר איך מתקינים מחדש את התוכנה??
כולל למחוק את כל הקבצי מערכת הישנים וכו' שלא יהיה בלאגן ואבא שלי יהרוג אותי...
אין לי.אוקיי אני אנסה אבל לפני כן צריך שיהיה לך גרסא אחרת ששל אילוס'...
רעיוןןןן הכי טוב לתאם עמדותאגב אבא שלך יכול להסביר לך בטלפון איך עושים את זה,
שהחיינו!!!!אז לכל הדואגים, העוזרים והמסייעים.
נפתרה הבעיה!!
פשוט המחשב עדכן מעצמו ווינדואוס חדש (גרסה חדשה) וזה תקע את אדובי משום מה.
ולכן היו כ"כ הרבה בעיות.
שיחזרתי את הגירסה הקודמת והכל הסתדר...
ממש תודה על כל העצות...
כמובן שלבסוף מאתר הבעיה היה אבא שלי... החלטתי להפריע לו בחופש והיה כדאי בתוך פחות מדקה תוך כדי שאני מסבירה לו את שלל בעיותיי... הוא ידע מה הגיוני שתוקל את אדובי.
עצה לחיים: דבר ראשון שואלים את אבא!!!
מזדהה לגמרי...שהחיינו!!!!
השתגעתי מה זה יכול להיות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים