כללי בעיה באילוס

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
יש לי בעיה באילוס ומאוד דחוף לי לגמור עבודה עוד היום
אנא, חברי פרוג היקרים נסו לעזור לי במהירות האפשרית!

אני פותחת קובץ והוא אומר לי:
cant finish prewiewing could not complete the requested operetion
הוא נותן לי לעשות ok ומיד אח''כ הופך את כל הקובץ לויקטורי שחור לבן
יש לציין שבקבצים הספציפיים שהוא לא נותן לפתוח הם לא שוקלים כמעט כלום משהו כמו 760 kb ולא בכל הקבצים רק בחלק הוא עושה את זה
תודה
שבוע טוב לכולם!

• הוסף לסימניות
הוא לא הופך לויקטורי הוא רק לא יכול להציג אותו.

אם הקבצים לא כבדים זה מאד משונה
אולי יש לך בעיה בזכרון של המחשב עצמו? הוא עמוס?

תנסי לעשות Ctrl+Y זה הופך את התצוגה חזרה לpreview

• הוסף לסימניות
עשיתי
וזה מקפיץ לי שוב את ההודעה הנ''ל
יש אפשרות לפנות מקום בזיכרון? למחוק קבצים זה יעזור?
יש לציין כי בדיסק נשאר 28 גיגה יכול להיות שזה מידי עמוס כבר?

• הוסף לסימניות
בזכרון הפיזי (RAM) של המחשב
אבל בזה אני פחות מומחית תשאלי בפורום של תוכנות וחומרה

• הוסף לסימניות
יש מישו שיכול לעזור לי בבקשה??????????????????????
מאוד דחוף לי.....

• הוסף לסימניות
הקובץ יותר מידי כבד ולכן כדאי למחוק קבצים מהדיסק קשיח.
תסגרי את אילוס' ותפתחי אותו מחדש.
כשאת פותחת את הקובץ שוב פעם וזה נפתח כרגיל- תעתיקי חלק מהאובייקטים לקובץ חדש או שתשמרי את הקובץ הנוכחי במקום אחר.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה