בעיה באימייל דחופה ביותר!!!!

• הוסף לסימניות
יש לי שתי אימיילים, בזמן האחרון השתמשתי רק באחד ועכשיו אני לא מצליחה לפתוח את השני, כל פעם שאני כותבת את הכתובת של השני הוא פותח לי את הראשון.

• הוסף לסימניות
הבעיה לא כ"כ גדולה.....
לא להיבהל....
בצד שמאל ישנה את הכתובת שלך, (כאשר האימייל פתוח)
לחיצה אחת על השם, הוא פותח מעין חלונית, תבחרי 'צא' והוא יתן לך אפשרות להכנס למייל השני.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, וכבר על הדרך רציתי לדעת מה זה "הוסף חשבון" , וגם אני צריכה לפתוח אימייל נוסף, ואני פשוט לא זוכרת איך פותחים עכשיו, ושוב תודה.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה ששני החשבונות שלך יהיו פתוחים במקביל ב2 לשוניות את עושה הוסף חשבון ומזינה שם את הכתובת השניה.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך פותחים אימייל חדש , תודה!

• הוסף לסימניות
פשוט, צאי מכל החשבונות שלך ובעמוד הזה בחרי 'צור חשבון'

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 44.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
באותו עמוד שנכנס לך מ: 'הוסף חשבון' יש למעלה כפתור אדום 'הרשמה'
או בדף רגיל שנכנסים למייל יש למעלה צור חשבון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה