כללי בעיה באינדיזיין בעימוד מגזין-רווח לא רצוי במילים בתחילת שורה. דחוף לי, למה זה קורה?

• פותח הנושא s.t.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי, יש לי באג מוזר באינדיזיין, אני עובדת על עימוד מגזין ובקטעים מסויימים המילים הראשונות בשורה מייצרות רווח אחרי האות הראשונה, לא ברור לי ממה, (חשוב לציין כי חלק מהקטעים הללו הם בסדר ורק בחלק מהם מופיעה הבעיה הזו)
מישהו יודע להסביר לי ממה זה קורה ואיך לפתור את זה?
דחוף לי .....

• הוסף לסימניות
אם באמת אין כאן עברית בחוברת, תשתמשי ב-Adobe Paragraph Composer במקום ה-World Ready Paragraph Composer וזה אמור לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אם יש עברית, צריך לאתר בעמוד סימנים מוזרים כחולים שמושחלים באמצע הטקסט -- סימנים של הפניות מקושרות, וכו' -- ולמחוק אותם, כי זה מה שגורם לבאג הזה....

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה... איך אפשר למצוא את ה"סימנים המוזרים" ?
גם אצלי בקובץ מופיעים ריווחים לא קשורים, (הקובץ בעברית)
וכבר כמה שעות שניסיתי לאתר משהו שלא כשורה, ועדיין לא מצאתי משהו חריג
תודה רבה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7;n5093614:
סליחה על ההקפצה... איך אפשר למצוא את ה"סימנים המוזרים" ?
!
אלט + קונטרול + i
כדי להציג תווים מוסתרים.

• הוסף לסימניות
w זה כדי לשנות לתצוגת דפוס ולהיפך.
הקיצור שהבאתי, הוא כדי להציג תווים מוסתרים לדוג' טאב, אנטר וכו'

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!
התכוונתי אם יש אפשרות לראות סימנים כמו קישורים סמויים כלשהם שיתכן שגורמים לשיבוש הזה... כי בתצוגה של: show hiden charecters הכל נראה תקין לגמרי.

יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזאת של הריווחים?

• הוסף לסימניות

כוונתי היתה למה שנכתב באשכול ישן באותו נושא:
יש למישהו מושג?

קבצים מצורפים

• ריווח.gif
    ריווח.gif
    KB 12.2 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
תשלחי לי את הקובץ
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה