כללי בעיה באינדיזיין דחוףף!!!

• הוסף לסימניות
שאני מכניס ערך מספרי לא משנה איפה
בגודל הדף, בסטרוק בכל מקום
הוא רושם ארך מספרי לא נכון
מה עושים???

• הוסף לסימניות
לדעתי מדובר על באג ב ME. תנסה כך:
אל תכתוב את הערך המספרי ליד היחידות (px, cm וכו'), אלא תמחוק הכל ותכתוב את המספר.

• הוסף לסימניות
איך אתה יודע שהערך לא נכון?
אולי פשוט בחרת יחידת מידה אחרת מזו שאתה מצפה?

• הוסף לסימניות
איפה לכתוב את המספר?

• הוסף לסימניות
נגיד שאני פותח דף חדש מכניס 20*10 ס"מ
יש קופץ הודע ערך לא נכון

החלפתי מחשב לאחרונה ורק שם יש לי תבעיה הזאת
במחשב הישן הכל עבד חלק.
יכול להיות שזה קשור למחשב.
אני עובד עם cs4

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י semcha;1158989:
נגיד שאני פותח דף חדש מכניס 20*10 ס"מ
יש קופץ הודע ערך לא נכון

החלפתי מחשב לאחרונה ורק שם יש לי תבעיה הזאת
במחשב הישן הכל עבד חלק.
יכול להיות שזה קשור למחשב.
אני עובד עם cs4

אם החלפת שםת ממשק, יתכן שזו הסיבה. למשל ממשק אנגלי לא מבין מהו ס"מ. מבין רק CM...
נסה לכתוב בהתאם לשפת התוכנה, אם עד כה לא עשית כן.

• הוסף לסימניות
תעלה נא צילום מסך מהתקלה

• הוסף לסימניות
גם לי זה לפעמים קורה,
פתרון פשוט!
תשחיר עם סמן הטקסט גם את האותיות שאחרי המספר
(לדוגמא: גם את המילה ס"מ..)
ותכתוב את המספר שאתה רוצה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה