כללי בעיה באינדיזיין: הערות שוליים

• הוסף לסימניות
אני רוצה שגוף הטקסט של הערות השוליים יהיה מוזח פנימה ורק המספרים יבלטו ימינה.
בחיפוש בפורום ראיתי שהציעו לתת סגנון פסקה להערות שוליים עם הזחה של כל הטקסט שמאלה והזחה שלילית של השורה הימנית באותה מידה ימינה.
הבעיה: לא הצלחתי לתת הזחה שלילית (יש שגיאה שא"א לעשות - רק מאפס ומעלה).
אז מה עושים?
יש פתרון?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צריך לקבוע הזחה שמאלה חיובית ושורה ראשונה הזחה ימינה שלילית באותו מספר.
לדוגמא: הזחה שמאלה 5 הזחה ימינה 5-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;1114192:
אני רוצה שגוף הטקסט של הערות השוליים יהיה מוזח פנימה ורק המספרים יבלטו ימינה.
בחיפוש בפורום ראיתי שהציעו לתת סגנון פסקה להערות שוליים עם הזחה של כל הטקסט שמאלה והזחה שלילית של השורה הימנית באותה מידה ימינה.
הבעיה: לא הצלחתי לתת הזחה שלילית (יש שגיאה שא"א לעשות - רק מאפס ומעלה).
אז מה עושים?
יש פתרון?
תודה רבה!

קודם תן הזחה חיובית לפסקה, ואז תוכל לתת שלילית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לאברהם מהפורום שעזר לי בפרטי.
ניסיתי את מה שרחל ואליעזר כתבו, אך מסתבר שהתקלה היתה כי אין לי תמיכה בעברית.
העברתי לאינדיזיין ME והסתדר.
תודה רבה!
ותודה מיוחדת לאברהם שעוזר לי הרבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;1114222:
תודה רבה לאברהם מהפורום שעזר לי בפרטי.
ניסיתי את מה שרחל ואליעזר כתבו, אך מסתבר שהתקלה היתה כי אין לי תמיכה בעברית.
העברתי לאינדיזיין ME והסתדר.
תודה רבה!
ותודה מיוחדת לאברהם שעוזר לי הרבה!

מעניין, איני רואה את הקשר לדברים,
אך ב"ה שהסתדרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה