כללי בעיה באינדיזיין - Data Merge

• הוסף לסימניות
היות ואינדיזיין עוד לא השתכללו כ"כ בנושא המיזוג דואר, יש לי כאן איזה בעיה. :(
הכנסתי קובץ מאקסל (יוניקוד) ועשיתי מיזוג, לבסוף הלקוח - כמו לקוח, החליט שחייב להוסיף עוד משהו, ואני לא מסתדר משהו.
שיניתי את הקובץ טקסט (שמרתי על אותו שם) פתחתי שוב את הקובץ אינדיזיין שממנו יסדתי את המיזוג, ואופס...קופץ לי איזה הודעה מעצבנת, ואני לא מסתדר (הוא כותב שם כאילו שיש איזה טור שחסר בקובץ החדש, וזה פשוט לא נכון...)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, למה אני לא מצליח הפעם למחוק הרבה דפים בב"א.
בחרתי עם אלט+שיפ כמות של דפים, לוחץ על DELETE, והוא מוחק רק דף אחד.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
ונתנו,
א. תבדוק שכל התאים בDataBase מלאים
(נראה לי ש)אסור שתהיה משבצת ריקה
זה משהו מעצבן וידוע

ב. תנסה למחוק את הקודים ששמת במיזוג ולשים אותם מחדש, (אל תשכח לשמור את הסטיילים. ואני מקוה שזה לא הרבה קודים)

• הוסף לסימניות
מענדי, השתמשתי עם עצה מספר ב'.
תודה. (באין ברירה אחרת זה מה שהייתי צריך לעשות, וחבל)

מה יהי' עם שאלה ב'? קרה אצלך פעם כזה דבר?
לא היתה לי ברירה ועשיתי MOVE PAGE לקובץ אחר, והגדרתי שימחוק את הדפים אחרי שהוא מעביר, אבל כמובן שזה לקח הרבה זמן ודי מעצבן...

• הוסף לסימניות
ראשית, הבעיה היתה (כפי הנראה)
ששינית את שם השדה, ממילא האינדיזיין כשרשום לו ממקודם את הקוד של השדה הישן, הוא מחפש אותו בקובץ הנתונים, וכשלא מוצא - הוא מתעצבן.

בנוגע לבעיה של מחיקת העמודים.
ראשית, נראה לי שבוחרים עם CTRL+SHIFT או רק עם CTRL (=בחירה סלקטיבית)
ואז מוחקים, וזה תמיד עבד לי ולא זייף.

• הוסף לסימניות
א. לא שיניתי את שם השדה, אחרת הייתי מבין אותו.
ב. אנסה שוב, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה