כללי בעיה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעמד חוברת, ורציתי להדפיס אותה ל-PDF. ההדפסה עברה יפה, וכשניסיתי לפתוח את הפידיאף הופיעה לי הודעה שהקובץ פגום ואין אפשרות לפתוח אותו. כשניסיתי לסגור את קובץ האינדיזיין ואת התוכנה, הופיעה לי הודעה על "background tasks" (משימות רקע?) שעדיין רצות ומפריעות לסגור את הכל.
אגב, התוכנה נתקעה לי ונכבתה פתאום, וכשפתחתי שוב, חזרה לאותו מסמך כמו קודם.
1. מה קרה לפידיאף?
2. מה זה משימות רקע?
3. למה התוכנה נכבית בלי לבקש רשות...?:)

בלון וירטואלי לזוכה המאושר.
ותודה מראש, זה ממש מקשה עליי בעבודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1048672:
אני באמצע לעמד חוברת, ורציתי להדפיס אותה ל-PDF. ההדפסה עברה יפה, וכשניסיתי לפתוח את הפידיאף הופיעה לי הודעה שהקובץ פגום ואין אפשרות לפתוח אותו. כשניסיתי לסגור את קובץ האינדיזיין ואת התוכנה, הופיעה לי הודעה על "background tasks" (משימות רקע?) שעדיין רצות ומפריעות לסגור את הכל.
אגב, התוכנה נתקעה לי ונכבתה פתאום, וכשפתחתי שוב, חזרה לאותו מסמך כמו קודם.
1. מה קרה לפידיאף?
2. מה זה משימות רקע?
3. למה התוכנה נכבית בלי לבקש רשות...?:)

בלון וירטואלי לזוכה המאושר.
ותודה מראש, זה ממש מקשה עליי בעבודה...

בגרסתה החדשה התוכנה מייצאת ברקע, בלי להפריע לעבודה.
ייתכן שניסית לפתוח את הקובץ לפני שהתוכנה סיימה לייצא אותו.

• הוסף לסימניות
זה גם בcs5?

• הוסף לסימניות
גם בcs5.
2. אינדזיין מייצרת מהלך העבודה קובץ זמני ששומר את השינויים במסמך גם אם לא נעשה לו "שמור", כך שאם התוכנה נסגרת פתאום הקובץ עולה שוב עם השינויים שנעשו בו, זו הסיבה שהתוכנה עלתה עם המסמך כמו קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה