כללי בעיה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני משתמש באינזיין בגרסאות CS5 וCS6
אני לא יודע איך אבל הברירת מחדל לפתיחת קובץ הוא CS6ואני רוצה לשנות לCS5
נסיתי דרך פתח באמצעות ולא צלח
מה עושים?

• הוסף לסימניות
לוחצים קליק ימני על אחד הקבצים (משהו שהכנת בעבר)
לוחצים פתח באמצעות.... תכנית ברירת מחדל ...ואישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1208979:
לוחצים קליק ימני על אחד הקבצים (משהו שהכנת בעבר)
לוחצים פתח באמצעות.... תכנית ברירת מחדל ...ואישור.

אסתר10 את באמת 10!!
תמיד את עונה לעיניין!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה את זה אני יודע לעשות אני לא רואה באוצפיות אפשרות של CS5, וגם בחירת תוכנית אחרת לא נפתח

• הוסף לסימניות
אולי קליק ימני על התכנה (CS5) פתח כמנהל...?
אגב, אתם יכולים להעביר את השאלה לפורום תוכנה וחומרה...

• הוסף לסימניות
כמו שהיא אמרה, עיון עד לתיקיה של CS5 ושם בחירה בקובץ ההפעלה שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1209056:
כמו שהיא אמרה, עיון עד לתיקיה של CS5 ושם בחירה בקובץ ההפעלה שלה
אגב, כבר עברתי בעבר את כל האפשרויות האפשריות. ושוב דבר לא צלח

• הוסף לסימניות
הגעתי עד לשם וזה לא עזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה