כללי בעיה באינדיזין

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

עשיתי לקובץ באינדיזין export לpdf בתחילה הופיעה לי הודעת שגיאה שיש פונט חסר, על אף שבדקתי לא הצלחתי לסדר את הנ"ל, היום הבעיה החמירה בזמן שאני עושה export מופיע דוח שגיאות והתוכנה נסגרת אוטומטית,

אני לא עושה בדרך של הDistiiler מכיוון שהוא לא מותקן לי.

האם יש למישהו פתרון? איך בכל זאת ניתן לשמור כPdf
וסליחה על מבול השאלות בשמירה כeps וסגירת pdf מאילוסטריטור האם איכות הכתב וכו' תצא טובה?

אשמח לעזרתכם...... ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
האם התוכנה חוקית? לפעמים תוכנה לא חוקית עושה המון בעיות
ואם כן אז תבדקי כל כמה עמודים עד שתגלי באיזה עמוד הבעיה

• הוסף לסימניות
מה הוא כותב בדוח שגיאות?

• הוסף לסימניות
הדו"ח שגיאות שמופיע לי

תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 161.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תלחץ על CLICK HERE, מה הוא כותב?

• הוסף לסימניות
לחצתי

זה מה שהופיע

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 146.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ניסית לפתוח את הקובץ ההוא של הTEMP?
מה הוא כותב שם?

אולי תעלה את הקובץ לכאן. אם אפשר.
(דף אחד מספיק)

• הוסף לסימניות
איפה למצוא אותו? הלכתי דרך הנתיב ולא מצאתי?
....

• הוסף לסימניות
C: Documents and Settings / Hadad / Local Settings / Temp / 5231_appcompat.txt
אם אתה לא רואה את התיקייה: Local settings
אתה חייב להגדיר למעלה באפשרויות: Tools / Folder Options / View
שיהיה לו אפשרות לראות את קבצי המערכת: Show hidden files and folders

_____
אני לא בטוח שזה יעזור לך, אבל לנסות אולי כדאי.

• הוסף לסימניות
ממש ממש תודה! אבל עשיתי את כל הדרך , עברתי על מיליון קבצים, עשיתי חיפוש והקובץ איננו

• הוסף לסימניות
אז שמור כEPS, ותייבא לאילוסטרייטר, ומשם לPDF, הטקסט יישאר טוב אי"ה.

• הוסף לסימניות
עשיתי את כל הדרך, הגעתי לתיקיה- הקובץ איננו....

• הוסף לסימניות
תודה רבה! רבה! על כל העזרה!

• הוסף לסימניות
בינתיים לא עזרתי. אבל אם יש לך בעיה בקובץ ספציפי. אתה יכול לשלוח לאימייל, ואסגור לדפוס.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תזרוק העדפות. זה פותר כל מיני בעיות מוזרות למיניהם.

עוד דבר: לפי מה שכתבת יש לך build 64. הגירסה המעודכנת של CSME היא build 110. מומלץ לעדכן. היה כל מיני באגים שכבר שכחתי תכונתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה