כללי בעיה באקשן

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הבעיה באקשן שלא עושה את הפעולה כמו שצריך??
זה מה שיצא לי..לא עומד כמו שצריך, והצל ברח למקום אחר
וחוץ מזה זה צריך להיות יותר גדול ואם אני מגדילה זה יוצא ממש מטושטש...

תודה מראש לכל העוזרים:)

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    KB 105.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תעלי את האקשן?
את בנית אותו? מה הוא אמור לעשות?
יש לך פוטושופ בעברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;635056:
תעלי את האקשן?
את בנית אותו? מה הוא אמור לעשות?
יש לך פוטושופ בעברית?

אני לא בניתי אותו, משהו אחר בנה את האקשן הזה בפוטושופ בעברית
ולכן צריך לעשות גם בפוטושופ עברית..

אבל הוא לא עושה לי כמו שצריך...
אמור לעשות דף מקופל לשניים שיעמוד (כמו בדוגמא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;635104:
אני לא בניתי אותו, משהו אחר בנה את האקשן הזה בפוטושופ בעברית
ולכן צריך לעשות גם בפוטושופ עברית..

אבל הוא לא עושה לי כמו שצריך...
אמור לעשות דף מקופל לשניים שיעמוד (כמו בדוגמא)
אז כנראה שהמישהו הזה לא בנה אותו טוב...
אולי הגודל של האקשן לא זהה לגודל של התמונה שאת מנסה להכניס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה