כללי בעיה באתר פריפיק

• הוסף לסימניות
בעיה באתר פריפיק
עשיתי מנוי (10 דולר לחודש)
עשיתי "הורד" לקובץ מסוים.
כמו תמיד ירד חבילה של כמה קבצים: גפג, ויקטורי וכו'
אבל שפתחתי את הויקטורי באילוסטרייטור הוא היה ריק.
לעומת זאת שפתחתי את הויקטורי בפוטו שופ - הקובץ הוצג רגיל עם כל התוכן שלו - אך כמובן שאי אפשר לערוך אותו בפוטו שופ.
זה קרה לי שם כמה פעמים (לא תמיד)
אז מה הפיתרון? איך פותחים באילוסטריטור ושהכל יהיה תקין?
תודה

• הוסף לסימניות
הקובץ היה eps?
היתה לך כנראה גם הודעה בפתיחה, עם בעיה בהתאמה לגרסה שלך,
מהנסיון שלי, שהרבה קבצים מפריפיק לא נפתחו לי, שדרגתי את האילוסטרייטור מ-CS5 ל - CC החדש וכל הקבצים שהיו בעיתיים נפתחים.
המעלה היא שהשדרוג לא מבטל את הגרסה הקודמת, את תוכלי לבחור בכל קובץ ויקטורי באמצעות איזו תוכנה לפתוח.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chr;n4912510:
הקובץ היה eps?
היתה לך כנראה גם הודעה בפתיחה, עם בעיה בהתאמה לגרסה שלך,
מהנסיון שלי, שהרבה קבצים מפריפיק לא נפתחו לי, שדרגתי את האילוסטרייטור מ-CS5 ל - CC החדש וכל הקבצים שהיו בעיתיים נפתחים.
המעלה היא שהשדרוג לא מבטל את הגרסה הקודמת, את תוכלי לבחור בכל קובץ ויקטורי באמצעות איזו תוכנה לפתוח.
בהצלחה.

תודה רבה!
ואם אני לא משדרגת יש דרך להתגבר על זה?
כמה עולה שידרוג? יש לי cs5.5 שקניתי לפני 6 שנים בערך

• הוסף לסימניות
מצאתי פיתרון בלי לשדרג... :)

לחיצה ימין על הקובץ
ואז לוחצים על פקודה: תהפוך את זה לקובץ pdf.
ואז זה נפתח באקרובט, שומרים את זה כpdf' ואז את הקובץ הזה פותחים באילוסטרייטור ואפשר לעבוד עם זה.
אם יש לכם עוד פתרונות מוזמנים לשתף

• הוסף לסימניות
שאפו!
הייתי חייבת לנסות ולראות, בהחלט פיצוח.

• הוסף לסימניות
דרך קצרה יותר....
גוררים את הקובץ לאילוסטרייטור, עושים embed, ואז זה פעיל, לעיתים יש צורל לעשות ungroupe.

• הוסף לסימניות
*צורך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צחוק בריא;n4924146:
דרך קצרה יותר....
גוררים את הקובץ לאילוסטרייטור, עושים embed, ואז זה פעיל, לעיתים יש צורל לעשות ungroupe.

לא הבנתי תוכל להסביר בפירוט?
לחצתי על הקובץ, הוא נפתח אבל הוא ריק, מה עושים מכאן?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פותחים דף חדש באילוסטרייטור, גוררים את הקובף לתוכו. ואז זה מגיע עם איקס על הקובץ,
עושים embed והקובץ הופך לפעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה