בעיה ב'בבילון' [Babylon]

• הוסף לסימניות
זה מה שאני מקבל כשאני מכניס טקסט בחלונית העליונה לא רואים שום תוצאה, מה זה אומר, איך מטפלים בזה

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 252.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
:D אני מקווה שאתה לא מחפש את ההגדרה הספציפית הזאת....

אבל בעיקרון - אם לא מותקן לך המילון במחשב - הוא מנסה להוריד את ההגדרות מהשרת שלהם - ואז אולי יש לך סינון או חסימה שמונעים את זה

• הוסף לסימניות
כנראה אתה משתמש בבבילון לא חוקי, והם חסמו לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;547240:
:D אני מקווה שאתה לא מחפש את ההגדרה הספציפית הזאת....

אבל בעיקרון - אם לא מותקן לך המילון במחשב - הוא מנסה להוריד את ההגדרות מהשרת שלהם - ואז אולי יש לך סינון או חסימה שמונעים את זה

ממש לא, זה מה שעלה לי בדיוק כשרציתי לצלם את המסך ולחצתי על האות פ"א

המילון מותקן לי במחשב ולכן אני לא מבין למה הוא לא מביא תוצאות

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה (כבר פעם שניה)
יש לי נתיב כך שמראש התקינו לי את התוכנה עם המילונים למחשב ושינו את ההגדרות שלא יתחבר לרשת
ופתאום ללא הודעה מוקדמת הוא מגיב כך (כלומר לא מגיב)
בינתיים אני משתמשת ב- http://translate.google.com/#iw|en|%D7%A2%D7%A5%20%D7%A4%D7%A8%D7%99 אבל זה הרבה פחות נוח
אשמח לדעת פתרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;547902:
גם לי זה קרה (כבר פעם שניה)
יש לי נתיב כך שמראש התקינו לי את התוכנה עם המילונים למחשב ושינו את ההגדרות שלא יתחבר לרשת
ופתאום ללא הודעה מוקדמת הוא מגיב כך (כלומר לא מגיב)
בינתיים אני משתמשת ב- http://translate.google.com/#iw|en|עץ פרי אבל זה הרבה פחות נוח
אשמח לדעת פתרון

גם לי יש נתיב והקישור שצירפת לא נפתח לי

• הוסף לסימניות
ביקשתי שיפתחו לי

• הוסף לסימניות
היה לי בעיה כזאת, פרצתי שוב את התוכנה, והכל חזר לעבוד.

• הוסף לסימניות
תיכנס לבבילון באתר זה הכי פשוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה