בעיה בגוגל מיט

• הוסף לסימניות
האם מישהו נתקל פה לאחרונה בבעייה שהגוגל מיט מעיף מהפגישה , זמן קצר אחרי הצטרפות (כדקה)
וגם בדקה הזו לא באמת נוכחים בפגישה, אני לא שומעת ולא שומעים אותי....

ביציאה מתקבלת הודעה:
שיחת הווידאו לא התחילה בגלל שגיאה בחיבור לרשת
יש לבדוק את ההגדרות חומת האש ולנסות שוב.

יש לציין שבנטפרי וב019 לא מכירים כזו תופעה..
וניסינו לבטל את חומת האש - אך זה לא הועיל. (זה המשותף ביני לבין מישהי נוספת שמתמודדת עם הבעיה הזו לאחרונה)

• הוסף לסימניות
כן גם לי זה קרה היום כמה פעמים
ניסית לדבר עם נטפרי והם לא יודעים?

• הוסף לסימניות
יש פיתרון? גם לי יש את הבעיה הזו

• הוסף לסימניות
גם לי

• הוסף לסימניות
תנסו להשהות את האנטי וירוס

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת??
יש עוד פתרונות?? זה ממש חשוב לי ולא מצליחה לסדר את זה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אם יש למישהו מידע בעניין.

• הוסף לסימניות
בא והולך כל הזמן..

נטפרי זורקים ל019 - וחוזר חלילה..

כולכם ב019?

כי אם לא, אז זה מוכיח שהבעיה בנטפרי.

(עשיתי סים ב019 - בלי נטפרי - אבל לא מספיקה להוכיח אצל מי הבעיה)

• הוסף לסימניות
אני בנטפיר ו 019 ואין לי כזו בעיה ואני עושה כל שבוע שיחת וידאו.
למי שקורה תעשות הקלטת תעבורת רשת ואולי יהיה שם נתונים נוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה