בעיה בג'ימייל די דחוף

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התחברתי לרימון, מיד לאחר מכן נתקלתי בבעיית התחברות לג'ימייל
לא תמיד המייל נפתח, ולפעמים הוא לא מאפשר לי להעלות קבצים לשליחה
או להוריד קבצים שנשלחו אלי. הציעו לי לאפס הגדרות ועשיתי כך וזה עזר אולי לחצי שעה
אח"כ אמרו לי (ברימון) שהברירה היחידה לשדרג מהירות ל-2.5
כי ג'ימייל מאוד איטי במהירות של 1.5 מגה.
קשה לי להאמין שזה אכן נכון. האמנם זו הבעיה?
למישהו יש מושג ויכול לעזור? זה מאוד נחוץ לי לזמן הקרוב
כרגע כשהג'ימייל לא נפתח אני בוחרת בתצוגת html בסיסית
ורק כך נכנסת למייל אך עדיין אין לי אפשרות לשלוח קבצים או להוריד
תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
אני אישית הגלתי את המהירות וזה מאוד עזר לי....
(בלי קשר לרימון) סתם כך הג'ימייל עשה לי בעיות...
ועכשיו לא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;537335:
אח"כ אמרו לי (ברימון) שהברירה היחידה לשדרג מהירות ל-2.5
כי ג'ימייל מאוד איטי במהירות של 1.5 מגה.
קשה לי להאמין שזה אכן נכון. האמנם זו הבעיה?

מזל שאין תמימות זה לא קשור מה שבטוח זה לא איש תמיכה (ואם כן אוי לנו...) לבצע איפוס הגדרות של הדפדפן באופן של מעבר על כל לשונית להריץ את הסקריפ שהנחתי כאן בשם 1.EXE לאחר מכן את הקובץ WinsockXPFix המחשב יופעל מחדש ותבשרו אותנו בשורות טובות

• הוסף לסימניות
הקבצים המצורפים

קבצים מצורפים

• הגדרות אינטרנט.rar
    KB 632.8 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה