בעיה בג'ימייל

• הוסף לסימניות
מאז שג'ימייל החליפו את דף הכניסה הראשי, יש לי בעיה. כשאני נכנס למייל, אחרי שאני מכניס את שם המשתמש והסיסמא, נפתח לי חלון כמצורף בזה.

ורק אם אני עושה צעד אחד אחורה עם החץ למעלה, אני מצליח ליכנס למייל.

דיברתי עם חברת נט צח, חברת האינטרנט שלי, ובדקו אם זה שייך לחסימה שלהם. והם טוענים שלא.

האם מישהו נתקל בזה? ומה אפשר לעשות?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 36.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני משער שאתה מגיעה לדף החסימה של נצח. אז אותו דבר קורה גם באתרוג, וזה קשור לאיזשהו רכיב המפנה או ליוטיוב או לדומיו.

• הוסף לסימניות
הוספתי צילום מסך

• הוסף לסימניות
זה הדף שמופיע לך בכל פעם שדף נחסם?

• הוסף לסימניות
כן
כל פעם שאני נכנס למייל, מופיע ככזה דף, ובדרך כלל כשאני חוזר צעד אחורה עם החץ למעלה, אני מגיע למייל.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת למישהו יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
האם ניסית להכנס דרך כרום? פעמים רבות הראה לי באינטרנט אקספלורר כזה דף, ובכרום נכנס חלק.

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה היה קורה באקספלורר ובכרום נכנס כרגיל

• הוסף לסימניות
אני יבדוק שוב בכרום

• הוסף לסימניות
בתכל'ס זה בעיה מעניינת.

בחלק מכתובות מייל של גימייל זה נכנס גם באקספלורר וגם בכרום.
ובחלק מכתובות מייל של גימייל זה לא נכנס לא באקספלורר ולא בכרום.

למי יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
יש לי את אותה בעיה, ויש לי גם נטצח, ומה שמופיע לי כשמופיע החסימה שאין גישה לגוגל +, נטצח כנראה מזהה נסיון התחברות לגוגל+ במהלך הכניסה לחשבון הגימייל, ולכן זה קורה.
ניסיתי לפנות לנטצח ולא כ"כ הצליחו לעזור לי, (תוריד את עדכון האבטחה - המנטרה שלהם בכל בעיה).

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קורה, חסימה של אתרוג המחשב נייד.
דרך כרום אין אפשרות להיכנס, דרך אקספלורר אפשר אם מבטלים את האבטחה על האתר. אבל עדיין זה סיוט. (כל רגע הוא מציק עם האבטחה...)
הנה אשכול שפתחתי בנושא:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=147288

• הוסף לסימניות
זה קורה לי בלימודים במכללת מבח''ר,
אני כל פעם צריכה לאשר כניסה לאתר "לא מאובטח"
(אתרוג)

• הוסף לסימניות
גם לי עם נטצח זה קרה בכרום ובפייר פוקס לפעמים וה כן בעיה של נטצח (הם סידרו לנו בסוף)
היום אנחנו בנתיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה