בעיה בג'ימייל

• הוסף לסימניות
תשאלי בפורום חומרה ורשתות יש שם הרבה מבינים

• הוסף לסימניות
זה קורה לי כל הזמן מאז המעבר לגרסה החדשה.
מוציא מהדעת. היש עצה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה נסיון גורף של ג'ימל למנוע הצפות והודעות ספאם אבל הודעת השגיאה לא מעודכנת כראוי

• הוסף לסימניות
בגלישה בסתר זה כן עובד? והאם ההודעה היא בדיוק בנוסח שתואר לעיל?
לא ניסיתי מוסתר. למה זה קשור?
שולח מיילים רגילים ופתאום זה נתקע. מעולם לא קרה קודם בגרסה הישנה.
זאת ההדועה שקופצת:
ההודעה לא נשלחה. כדאי לבדוק את החיבור לרשת ולנסות שוב.

• הוסף לסימניות
זה קורה כאשר אחת מכתובות המייל רשומה באופן לא תקין
מנסיון.

• הוסף לסימניות
לאחרונה זה קורה גם לי הרבה פעמים.
באמת מעצבן ומפריע מאוד.
ונראה לי גם שזה קרה דווקא בעותק מוסתר.

בגלישה בסתר זה כן עובד? והאם ההודעה היא בדיוק בנוסח שתואר לעיל?
כאן יש תמונה, ועוד תגובות באותו עניין.
https://www.prog.co.il/threads/יש-מיילים-שהוא-פשוט-לא-מוכן-לשלוח-לי-בעקשנות-למישהוא-יש-מושג-מה-זה.387052/

זה קורה כאשר אחת מכתובות המייל רשומה באופן לא תקין
מנסיון.
יתכן. כי בדרך כלל לאחר שכתבתי שוב את הנמענים, זה עבר.
למרות שאני בטוח במאה אחוז שהכל היה תקין.
אולי בגלל שהשתמשתי ב"העתק - הדבק" ...?

• הוסף לסימניות
זה קורה לי לא מעט פעמים, וזה מייאש.
ראה צילומסך מעכשיו
לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
@נתן גלנט
לגירסה החדשה יש חוסר תאימות אם הרחבות למיניהם שמותקנות בדפדפן.

צריך להיכנס לתוספים ולהשבית הכל.
chrome://extensions
ולשלוח את המייל.
להפעיל אחד אחד ולראות מי הוא זה שגורם לבעיות.

במצב מוסתר ע"פ רוב תוספים לא מאופשרים שם (אלא"כ איפשרתם אותם) ולכן במצב מוסתר לא אמור להיות בעיות.

(ברוב הסינונים אם לא בכולם, חנות התוספים סגורה ולכן כשיצא גירסה חדשה לתוספים עם התיקונים צריך לדאוג להתקין את המעודכן).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
@נתן גלנט

ולשלוח את המייל.

במצב מוסתר ע"פ רוב תוספים לא מאופשרים שם (אלא"כ איפשרתם אותם) ולכן במצב מוסתר לא אמור להיות בעיות.

(ברוב הסינונים אם לא בכולם, חנות התוספים סגורה ולכן כשיצא גירסה חדשה לתוספים עם התיקונים צריך לדאוג להתקין את המעודכן).
בהצלחה
חכם, אבדוק. יש לי בודדים ממש בעיקר חוסמי פרסומות (וסליחה מחיים דיקמן...)

• הוסף לסימניות
@נתן גלנט

ולשלוח את המייל.

בהצלחה
עכשיו זה שוב פעם עושה לי צרות. מנסה לשלוח משהו דחוף ושוב ושוב לא מצליח. וגם לא במצב גלישה בסתר...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
עכשיו זה שוב פעם עושה לי צרות. מנסה לשלוח משהו דחוף ושוב ושוב לא מצליח. וגם לא במצב גלישה בסתר...
מה עושים?
איך הכנסת את הנמענים?
העתק הדבק?
אם זה לא הרבה, נסה שוב להכניס אחד אחד..

• הוסף לסימניות
יש הבדל אם משתמשים בדפדפן אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה